Magazin:
'KANDIRILMADIM, İNANDIM...'

"KANDIRILMADIM, İNANDIM..."

Pazartesi gününden bu yana Ebru Şallı’nın evli bir işadamı olan Uğur Akkuş’la yaşadığı ilişki konuşuluyor. 2 gündür kimseyle görüşmeyen, konuşmayan Şallı ilk kez konuştu.

Ebru Şallı şunları söyledi:

"Şu an evdeyim, annemle birlikteyim. Kim ister böyle olmasını? Hiçbir kadın böyle bir şey yaşamak istemez. Anlatamayacak kadar üzgünüm. Hiç uyumuyorum, hiçbir şeye konsantre olamıyorum. Ailem de çok üzgün. Şu an annem yanımda, ağlıyoruz sürekli. Babam hastanede. Genelde hep dimdik durdum, beni hep pozitif gördünüz ama şu an gerçekten iyi değilim.

Esin hangi kadın evli olduğunu bile bile böyle bir yola çıkar? Tabii ki böyle bir şey söz konusu değil. Kâğıt üzerinde evli ama aslında 3 yıl önce bitmiş bir evlilik var ortada. 2 çocuğu olduğunu biliyordum...

3 yıldır boşanmaya çalıştığını, davaların hepsini gördüm. Zaten tek başına yaşıyor. Onu da gördüm. 3 aydır da onu tanımaya çalışıyorum. Ayrıca doğru, dürüst bir insan. Beni hiç kandırmadı. Ben bunu gördüm, inandım...

Kağıt üzerinde süren bir evlilik var. Dava sürecinde olduğu için neden inandığımın, güvendiğimin detaylarını anlatamıyorum. Zaten beni aşan bir durum. Karışamam, anlatamam. Bana asla yakışmaz. Bunların konuşulması bile mahvediyor beni.

Arkadaş ortamında tanıştık. Daha çok iş konuştuk. Benim yapmış olduğum işlerle ilgili sohbetler oldu. Sonra olay ilerledi. Ardından da açıldı, her şeyi detaylı bir şekilde anlattı.

Ünlü bir insan değil, olmak da istemiyor. İşinde gücünde, normal bir insan. Herkesin başına gelebilir. 3 yıldır boşanmaya çalıştığını ispatladı. Ben kandırılmadım, inandım. Resmi açıdan evli gözüküyor ama ayrı yaşıyorlar. O kadar çok var ki böyle. Bana bunu gösterdi, inanmasam bile bile 2 çocuk annesi olarak neden gireyim?...

Böyle bir şeye ihtiyacım yok. Ne çocuk ne de evlilik peşindeyim, ben bunları bitirdim çok şükür. Bir insana inandım, güvendim. Ben sevgi insanıyım, sevginin peşindeyim. Bulduk birbirimizi. Onun da 2 çocuğu var, benim de. “Anlar beni” diye düşündüm. “Neden olmasın?” dedim. Bir yola girdiğim insan böyle çıktı...

Bu duyguyu herkes yaşayabilir, “Asla” diyen insanların bile başına gelebilir. Hepimiz insanız. Benim kimseye hiçbir kötü niyetim olmadı, olamaz da. Şimdiye kadar hiç kimseye kötülük yapmadım, hiç kimsenin ilişkisine zarar vermedim. Burada da böyle bir durum var, inanın bana."



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku