Magazin:
MEMATİ DARICA HAYVANAT BAHÇESİ'nde!
MEMATİ DARICA HAYVANAT BAHÇESİ'nde!

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ndeki Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı sömestr tatili nedeniyle ziyaretçi akınına uğruyor.

Türkiye’nin bir çok yerinden ziyaretçileri ağırlayan hayvanat bahçesini, 'Kurtlar Vadisi' dizisinde 'Memati' rolüyle üne kavuşan ve şu anda da 'Kaçak' adlı dizide oynayan Gürkan Uygun, eşi Şebnem, oğlu Ateş ve kızı Mihriban Balım ile birlikte gezdi. Gürkan Uygun, hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı.

Darıca Hayvanat Bahçesi Eğitim Müdürü Gökmen Aydın, sömestr tatili nedeniyle havaların da güzel olmasından yararlananların buraya geldiğini söyledi.

Son birkaç günde havasının güneşli olması nedeniyle hayvanların da kapalı alanlardan açık alanlara çıktığını belirten Gökmen Aydın, şöyle konuştu:

"Hava 15-16 derece civarında. Sömestr tatiline gelince anne ve babalar çocuklarına karne hediyesi olarak hayvanat bahçesine götürmeyi tercih ettiler. Oldukça yoğun günler geçiriyoruz. Hayvanat Bahçesinde bulunan üçüz yavru aslanlar da artık dışarı çıkmaya başladı. Onlarla ziyaretçiyi buluşturuyoruz. Bağış karşılığı onlarla fotoğraf çektirebiliyorlar. Havalar böyle devam ederse önümüzdeki hafta da aynı yoğunluğu bekliyoruz."

Küçük miktarda bağış yaparak üçüz aslanlarla fotoğraf çektiren üniversite öğrencisi Kübra Kaya, "Sakarya'dan buraya geldim. Güzel vakit geçiriyorum. Burası muhteşem bir yer. Yavru aslanlarn yanına gitmek muhteşem bir duygu’’ diyerek sevincini dile getirdi.

"MEMATİ DE ORADAYDI"

Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı'nı, 'Kurtlar Vadisi' dizisinde 'Memati'yi canlandıran Gürkan Uygun da eşi Şebnem, oğlu Ateş ve kızı Mihriban Balım ile birlikte ziyaret etti. Burada hayranlarından da büyük ilgi gören Gürkan Uygun, şöyle dedi:

"Ailece her sene bir defa Darıca Hayvanat Bahçesi'ne geliyoruz. Bu geldiğimizde de oldukça değişiklikler gördük. Çok keyifli bir yer. Ne kadar insan gelirse o kadar çok yatırım olur. Hayvanların alanlarıyla ilgili baya düzenlemeler var. Çocuklar eğleniyorlar. Keyifli vakit geçiriyor. Aileme vakit olduğu zamanlarda ve işimiz olmadığı zamanlarda gelmeye çalışıyoruz. Herkes çoluğunu çocuğunu alıp rahatlıkla gezebilir. Havalar da çok iyi. Ayrıca yavrulamış hayvanlar var."



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku