Magazin:
SEDA SAYAN, HAPSE mi GİRECEK?

SEDA SAYAN, HAPSE mi GİRECEK?

Başbakan Binali Yıldırım, Youtube üzerinden yayın yapan bir programa katıldı. Programda tutuklu olan Ezhel hakkındaki soruya cevap veren Binali Yıldırım, aynı muamelenin şarkıcı Seda Sayan için yapılması gerektiğini söyledi.

“EZHEL’e YAPILAN SEDA SAYAN’a da YAPILMALI”

Programda, Ezhel ismini kullanan rap şarkıcısı Sercan İpekçioğlu’nun “Şarkılarında uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını özendirme” suçundan tutuklandığını belirten sunucu Oğuzhan Uğur, Başbakan Yıldırım’a, “Seda Sayan, herkesin izlediği bir programda ‘Vururam Seni’ diye bir şarkı okuyor, bu insanları cinayete teşvik etmiyor da o çocuk şarkısının bazı yerlerinde belirli cümleler kullanınca uyuşturucuya mı teşvik ediyor? Sizce bunda özgür bırakılmamalı mı insanlar, bu konudaki fikrinizi alalım” şeklinde soru yöneltti.

Başbakan Yıldırım ise Ezhel’in tutuklu olmasının gerekçelerini bilmediğini, sadece program sunucusunun söylediklerinden yola çıkarak soruya cevap vereceğini söyleyerek şöyle konuştu: “Tabii ki Ezhel’e yapılan Seda Sayan’a da yapılmalı.Eğer orada (Seda Sayan) bir işlem yapılmayıp burada yapılıyorsa bu çifte standarttır…” .



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku