Magazin:
SUNUCUYU TACİZ EDEN İRANLI TAHLİYE EDİLDİ

SUNUCUYU TACİZ EDEN İRANLI TAHLİYE EDİLDİ

Canan Tuğaner, 17 Haziran Cumartesi günü sahilde bir kişinin cep telefonuyla görüntülerini çektiğini farketmiş, duruma müdahale etmiş, bu yüzden çıkan arbede de başından yaralanmıştı.

Tuğaner'in şikayette bulunması cep telefonu kamerasıyla çekim yapan kişi gözaltına alındı. B. J. adlı İranlı turistin cep telefonunda Canan Tuğaner'in görüntüleri çıktı. Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İranlı turist "Özel hayatın gizliliğini ihlal ve ifşa" suçlamasıyla tutuklanmıştı. 

"Özür diliyorum"

İranlı bugün Adalar Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. B. J. savunmasında, "Elimdeki telefonla denizi ve doğayı çekiyordum. Suç kastım yoktur, bir cahillik yaptım. Yürüyerek kamera kaydı yapıyordum. Sabit bir yerde durmadım. Kameraya düştüler, yanlış yapmışım, pişmanım. Hamınefendiden özür diliyorum. Beni bağışlamasını diliyorum. Tahliyemi istiyorum" dedi. 

Mahkeme hakimi sanık ve müşteki ifadelerinin ardından, sanığın tutuklulukta geçirdiği süreyi dikkate alarak tahliyesine karar verdi.  İranlı turistin Türkiye'den sınır dışı edileceği öğrenildi. 



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku