Magazin:
TARKAN EVLENDİ

TARKAN EVLENDİ

Ünlü sanatçı Tarkan, geçtiğimiz cuma günü Pınar Dilek ile evlendi. Tarkan'ın Tarabya'daki villasında düzenlenen nikah töreninde çiftin aileleri yeraldı. Sade bir törenle dünyaevine giren çiftin, önümüzdeki günlerde düğün töreni gerçekleştireceği öğrenildi.

Tarkan-Pınar Dilek evliliği sosyal medyada da günün en çok konuşulan konusu oldu. Tarkan ve Pınar Dilek Twitter'da TT oldu. Son bir saat içerisinde Tarkan'ın evliliği hakkında binlerce tweet atıldı...

Tarkan beş yıldır birlikte olduğu Pınar Dilek’le evleneceğini Kıbrıs’taki yılbaşı konserinin ardından ilk kez Hürriyet’e açıklamıştı. Tarkan’ın “Pınar’la huzurlu bir ilişkim var. Kısmet olursa 2016’da evleneceğim” sözleri basında yankı uyandırmıştı.

TARKAN-PINAR DİLEK EVLİLİĞİ SOSYAL MEDYAYI SALLADI


*Pınar Dilek'i güzel bulmayanla arama mesafe koyarım.

*Tarkan 5 yıldır birlikte olduğu Pınar Dilek'le evlenmiş.Bize mutluluk dilemek düşer.Hayırlısı olsun. 

*Sabah sabah dunya basima yikildi



Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku