Magazin:
ÜNLÜ MANKEN HAKKINDA AĞIR SUÇLAMA

ÜNLÜ MANKEN HAKKINDA AĞIR SUÇLAMA

İddiaya göre, Deniz Akkaya, dün eski menajeri Merih Yılmaz'ı arayarak Beyoğlu'ndaki avukatının ofisine gelmesini istedi. 

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre, Yılmaz ofise gitti. Akkaya, Yılmaz'a kendisine 200 bin TL borcu olduğunu, neden ödeme yapmadığını sordu. Yılmaz borcu olmadığını söyledi. Akkaya ve Yılmaz arasında tartışma başladı. Tartışma sırasında ofise 2 kişi daha geldi.

İddiaya göre, Akkaya ve 2 kişi, Yılmaz'ı tehdit etti. Aracını kendilerine devretmesi istendi. Korkuya kapılan Yılmaz aracı noter üzerinden devretti. Daha sonra ofisten kovuldu.

Yılmaz ofisten kovulmasının ardından soluğu polis merkezinde alarak Akkaya ve yanındaki 2 kişiden şikayetçi oldu, tehdit ve hakaretle aracının elinden alındığını öne sürdü. 

Şikayet üzerine Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği araştırma başlattı. Polis ofis çevresindeki kamera görüntülerini toplarken, araştırma sonunda Akkaya ve yanındaki 2 kişinin ifadesinin alınabileceği öne sürüldü.

Deniz Akkaya isen Instagram hesabından konuyla ilgili şunları yazdı:

Değerli iş arkadaşlarım,

Bir süredir birlikte iş yaptığımız ve ismini Merih olarak bildiğimiz ancak yapilan işlemlerin çoğunda başka bir isim kullandığını fark ettiğiniz Emrah Yılmaz kişi ile yollarımızı ayırdıgımı belirtmek istiyorum.

Herkesin helal ekmeğinin peşinde olan piyasamızda benim vesilem ile çok fazla isim ile çalışmasına vesile olmaktan son derece derin bir üzüntü yaşayan bendeniz, gecmiste iş yapmış olduğumuz firmalardan aldığım telefonlar ile yıkılmış bulunmaktayım. Firmalardan usulsüz kazançlar sağladığını firmaların kendi ağızlarından duymam dışında, emekçi basın mensubu dostlarımıza rüşvet amaçlı hediye ve para aldigini/ki bunları kimsenin aldığına inanmamaktayım/emekli dostlarımızı zan altında bırakıyor olması yaninda,en tehlikeli kismi ise ismimi kullanarak çevremizde türlü zorluklar ile para kazanan kişilerden hiç ama hiçbir ilişkim olmayan bir borsacıya para yatırmaları ile ikna etmek amaçlı senaryolar ürettiginin haberini aldık...

Maalesef iş ortamımdan benim vesilem ile tanıdığı insanların isimlerini ve iş pozisyonlarini kullanarak yalan yanlış vaatler ile firmaları ünlü insanlar ile biraraya getirme vaadleri alıp başını gitmiş.

Değerli başın mensubu dostlarım, dolandırılan tüm firmaların isimleri ve markaları ve diğer ayrıntılar bizde mevcut, bir değil iki değil onlarca...

Tüm ayrıntıların bizde olduğunu bilmenizi isterim ve pek tabiki hukuki süreç başladı. Firmalar hukuki süreçte yanimda yerlerini almış bulunmaktalar bunun lütfen özellikle altını çizmek istiyorum. 



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku