Magazin:
YELİZ YEŞİLMEN ALDATILDI MI?

YELİZ YEŞİLMEN ALDATILDI MI?

Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akbaş'a ait olduğu iddia edilen yazışmalar birkaç gün önce sosyal medyaya sızmıştı.

İhanete uğradığı konuşulan Yeliz Yeşilmen ''Bu, ünlü ve başarılı olan her insana oynanan bir oyun, montajlı fotoğraflar var. Hiçbir şey yok. Ne kocamı ne de kendimi harcatmam. Kimsenin gücü yetmez. Durumu bilişim suçlarına ilettik, şüphelendiğimiz kişiler var...'' açıklamasını yapmıştı.

Yeliz Yeşilmen'in 'şüphelendiğimiz kişiler var' açıklamasıyla Ali Uğur Akbaş'ın eski eşi Gülbin Vardar'ı kastettiği iddia edildi.

Konuyla ilgili ilk kez 'Duymayan Kalmasın' programına konuşan Gülbin Vardar, çok tartışılacak açıklamalara imza attı.

İşte Gülbin Vardar’ın açıklamaları: ''Benim yaşamış olduklarımı o da (Yeliz Yeşilmen) yaşasın isterim.Çünkü ben az buz şeyler yaşamadım.Yani ben iki çocuğumla hayatı silbaştan yaşadım. Bakın o da 2 çocuğuyla şu an. Aynı kaderi yaşayacak. Aynı kaderi yaşamadan ölmeyecek. Çünkü ben çok kötü şeyler yaşadım, çok çektim. Evet, bu mesajlar bana da geldi. Eski eşim bir kadınla kendisini (Yeliz Yeşilmen) aldatıyormuş. Biz bunu zaten biliyorduk. Biz bunu seneler önceden biliyorduk, şimdiki mevzu değil ki! Biz bunu gördük çocuklarım onların yanında olduğu zamanlar başka kadınlar da görüyordu. Kendisi de yakaladı fakat hep sustu.''

Yeliz Yeşilmen ve eski eş Gülbin Vardar karşılıklı suçlamaları sonrası Ali Uğur Akbaş konuştu:

Ben evliyken Gülbin benimle birlikte oldu. Evliyken Gülbin'le beraber oldum. Hamile kaldı ve ilk eşimden öyle ayrıldım. Ben Gülbin'den ayrıldıktan 1.5 yıl sonra Yeliz'le tanıştım, Yeliz'i evli adamla beraber olan kadın olarak yansıtmaya çalışıyor şimdi.''



Milliyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku