ANADOLU AJANSI'NIN TARAF'LI KARARI
AA TARAF GAZETESİYLE TÜM TİCARİ İLİŞKİSİNİ KESTİ

AA: Taraf gazetesi ile tüm ticari ilişkileri sonlandırdık

Anadolu Ajansı (AA), Taraf gazetesi ile ticari tüm ilişkilerini sonlandırdığını duyurdu.

AA'dan yapılan açıklamada, Taraf Gazetesi'nin seçimlerden önce Ajansın marka değerini düşürücü, ajans ve yöneticilerinin ticari itibarını ve iktisadi faaliyetlerini zedeleyici, haksız rekabete sebep olan asılsız isnatlarda bulunduğu iddia edildi. Gazetenin iftira ve kurgu haberlerle kamuoyunu yanıltmaya çalıştığı ileri sürülen açıklamada özetle şu ifadeler kullanıldı:

"Söz konusu haberler, Ajansımızın zarar görmesine, çalışanlarımızın motivasyonunun olumsuz etkilenmesine ve ajansımız hakkında yanlış bir algı oluşmasına sebep olmuştur. Bu haberler tekzip edilmiş, düzeltme yapılması istenmiş ancak hiç biri Taraf gazetesince uygulanmamıştır. Bunun üzerine kurumumuz tarafından gazete aleyhine suç duyurusunda bulunulmuştur. 
 
Seçim günü, bir kısım televizyon yorumcuları ve yayıncıları, Taraf gazetesinin bu haberlerini dayanak göstererek, Ajansımızın seçim verileri ve sonuçları ile ilgili manipülasyon yaptığını iddia ederek, Ajansımıza yönelik haksız ithamlarda bulunmuşlardır.
 
Ayrıca, ilgili gazetenin 2013 yılından devreden borçları ile birlikte 2014 yılı faturaları ile birikmiş borçları bulunmakta olup sözleşme gereği kendilerine sunulan hizmet durdurulabilecek iken, Ajansımız iyi niyet ile konuyu takip etmiş ve hizmetin durdurulması yoluna başvurmamıştır.

Yukarıda arz ve izah ettiğimiz sebeplerle Ajansımızın Taraf gazetesi ile ticari tüm ilişkilerini sonlandırdığını 3. şahıslara duyururuz."


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MUSTAFA DESTİCİ ÖZÜR DİLEDİ
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı...

Haberi Oku