CAN ATAKLI RADYOCU da OLUYOR
CAN ATAKLI RADYOCU da OLUYOR

Gazeteci Can Ataklı, 40 yıllık meslek hayatında ilk kez radyo programı yapacağını duyurdu.

Can Ataklı, Korkusuz gazetesindeki yazısında,  “Sizlere bugün kendimle ilgili bir haber vermek istiyorum. Gazetecilik mesleğinin hemen her alanında çalıştım şu 40 yıl boyunca. Ama radyoculuk yoktu. İşte şimdi o da oluyor” dedi.

“Bugünden itibaren CRİ radyosunda hafta içi her gün sabah yorumlarına ve cuma akşamları saat 17.00‐18.00 arasında canlı yayınlanacak ‘Can Ataklı ile haftanın panoraması’ adlı programda karşınıza geleceğim” diyen Can Ataklı radyo programını şöyle anlattı:

“Sabah yorumları 08.45‐ 09.00 arasında olacak. Bakalım benim için de yeni olacak bu radyoculuktan alnımın akıyla çıkabilecek miyim?

CRİ 56 ilde yayın yapabiliyor. İstanbul'daki frekansı 89.4. Ankara 91.6, İzmir 103.7, Antalya 89.5, Bursa 88.6, Erzurum 88.4, Konya 87.6, Bodrum 88.0, Trabzon 88.0, Diyarbakır 89.3, Edirne 88.0.”


ODA TV
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MUSTAFA DESTİCİ ÖZÜR DİLEDİ
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı...

Haberi Oku