DHA'nın AYLAN KURDİ FOTOĞRAFI TIME'ın 'YILIN 100 FOTOĞRAFI-2015' ARASINDA

DHA'nın AYLAN KURDİ FOTOĞRAFI TIME’ın "YILIN 100 FOTOĞRAFI-2015" ARASINDA

DHA muhabiri Nilüfer Demir'in "Aylan Kurdi" fotoğrafı, ABD'de yayımlanan TIME dergisinin "Yılın 100 Fotoğrafı - 2015" arasına alındı.

Nilüfer Demir'in TIME'da yayımlanan fotoğrafının altında, "Jandarma görevlisi, Aylan Kurdi'nin (3) cansız bedenini götürmeden önce, olay yerini inceliyor. Türkiye'nin Bodrum sahillerinden Yunan adası Kos'a geçmeye çalışırken botları batan sığınmacılardan birçoğu yaşamını yitirirken, birçoğu da kayboldu" bilgisi yer aldı.

TIME dergisinin listesine giren fotoğraflar arasına, 2015 yılına damgasını vuran sığınmacı sorunuyla ilgili çok sayıda fotoğrafın yanında, Suriye'deki iç savaş, Afrika ülkeleri ve Afganistan'daki çatışmalar, doğal felaketler ile ABD Başkanı Barack Obama ve dünyanın önde gelen politikacılarına ilişkin fotoğraflar da alındı.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MUSTAFA DESTİCİ ÖZÜR DİLEDİ
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı...

Haberi Oku