İŞTE ULUSAL KANAL'ın YENİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ
İŞTE ULUSAL KANAL'ın YENİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ

Hulki Cevizoğlu'ndan boşalan Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmenliği görevine Adnan Türkkan getirildi. Türkkan 2011-2013 yıllar arasında da aynı görevi üstlenmişti.

ADNAN TÜRKKAN KİMDİR?

1983 yılında Malatya'da doğan Adnan Türkkan ilk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra liseyi Tekirdağ'da, üniversiteyi Ankara'da bitirdi. Türkkan 2001-2003 yıllarında Atatürkçü Düşünce Derneği Çankaya Şubesi Gençlik Kolu Başkanlığı, 2004-2006 yıllarında Atatürkçü Düşünce Derneği Merkez Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 2006 yılında Türkiye Gençlik Birliği’nin (TGB) Kurucu Genel Başkanı oldu.

Uzun yıllar TGB'de yöneticilik yapan Türkkan 2011 yılında Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni oldu. Ergenekon-Balyoz gibi kumpas davaları döneminde Ulusal Kanal'ın başında görev yaptı. Türkkan hakkında 2013 yılı 5 Ağustos'unda Silivri'de görülen ve kamuoyunda "Ergenekon" adı verilen kumpas davalarda hakkında "10,5 yıl hapis cezası ve yakalama" kararı çıkarıldı. O sırada yurt dışında bulunan Türkkan yaklaşık 1 yıl sürgünde yaşamak durumunda kaldı ve o dönemde Ulusal Kanal Avrupa Temsilciliğini yürüttü. Son olarak Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmen Yardımcılığı yapmakta olan Türkkan, İstanbul Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü’nde yüksek lisans eğitimini sürdürüyor.


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MUSTAFA DESTİCİ ÖZÜR DİLEDİ
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı...

Haberi Oku