MEDYA'DA KIYIM TAM GAZ DEVAM EDİYOR!
MEDYA'DA KIYIM TAM GAZ DEVAM EDİYOR!

Zafer Arapkirli, Facebook sayfasından "Habertürk Televizyonu, bugün itibarı ile benimle çalışmamaya ve ilişiğini kesmeye karar verdiğini duyurdu. Alem şahittir. Kendilerine de sorabilirsiniz: Sebebini sormadım, sorgulamadım bile.. Bizim alemde böyle şeyler olur. İlk değil. Son da olmayacak." mesajını yayımladı.

Arapkirli'nin mesajını şöyle devam ediyor; 

"Bir 'musical chairs' oyunudur bizim alem.. 

Malum oyundur.. Müzik çalar.. Sınırlı sayıda sandalyenin etrafında herkes döner durur. Bir aşamada müzik durur ve herkes bulduğu ilk yere oturur.. kimileri ayakta kalır.. 

Bir müddet ayakta duracağız.. Öyle anlaşılıyor...

Müziğin 'on-off' düğmesi bizim elimizde değil maalesef.

Yönetimlerin takdiridir. Yöneticilerin de kendi tercihidir, istediği insanlarla çalışmak ve istediği insanların eline kalem, yakasına mikrofon, kameranın karşısında yer, gazetede bir sütun bir masa verip vermemek..

Beni, kısa bir işsizlik döneminin ardından, tam 2 yıl önce tekrar işe alan Habertürk Televizyonu'nun bu kararına saygı duyuyor, burada ikinci dönemimde 2 yıldır birlikte çalıştığım tüm gazetecilere, mesai arkadaşlarıma, gerçek basın emekçilerine, canım kardeşlerime sevgi saygı ve en derin muhabbetlerimi sunuyorum.

Herkes hakkını helal etsin. Üzerinde naçizane ufacık bir hakkım olan varsa da helal olsun.

Ama ben buradayım..

Her zaman olduğu gibi, hiçbir şeyim gizli saklı değil.. 

Beni bilen bilir.. Fikrim ne ise, zikrim de odur.

Düşündüğümüzü, sevincimizi, öfkemizi, kederimizi, kaygımızı, sevgimizi aşkımızı, her zamanki gibi; buralara, oralara şuralara, duvarlara, ağaçlara yazarız söyleriz.

Elimiz kırılmadığı, dudaklarımız hareket ettiği, yüreğimiz çarptığı müddetçe.

Ne demiş büyük şair?

"Kararmasın Yeter ki, Sol Memenin Altındaki Cevahir.."


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MUSTAFA DESTİCİ ÖZÜR DİLEDİ
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı...

Haberi Oku