READER'S DIGEST DERGİSİ SATILDI
READER'S DIGEST DERGİSİ'NİN İNGİLİZ EDİSYONU SATILDI

Amerika'nın en önemli lifestyle dergilerinden olan Readers Digest'in İngiliz edisyonu 1 pounda (3.69 TL) satıldı. Derginin bu fiyata satılmasının nedeni ise çok ağır borçları olması.

Son yıllarda yapılan 23 milyon poundluk yatırıma rağmen dünyanın en çok okunan dergisi ünvanını tekrar eline geçiremeyen dergi için artık yeni bir dönem başlıyor. Dergiyi satın alan işadamı Mike Luckwell geleneksel medya metotlarını izleyerek dergiyi tekrar eski günlerine döndüreceklerini söyledi.

21 FARKLI DİLE ÇEVRİLİYOR

2013 yılında dergide çalışan 125 kişiden 95'i işten çıkarılmıştı. Öte yandan dergi hacizlerle de boğuşur bir hale gelmişti.

1922 yılından beri çıkan Reader's Digest 2013 yılında dünya çapında 4.5 milyon sattı. Derginin 1922 yılından bu güne kadar 40 milyonun üzerinde kopya sattığı belirtiliyor. 70 ülkede yayın hayatına devam eden dergi 21 farklı dile çevriliyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MUSTAFA DESTİCİ ÖZÜR DİLEDİ
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı...

Haberi Oku