"NEDEN CANAN'ı KISKANIYORSUNUZ?"

Aaahhhaaahaayy :))  

YCHP il başkanlığına seçilen Canan Zana'nın bölücü fotolarını sayfamda kullandığım için bir takipçim gelmiş  bana demiş ki:

"Siz bence Canan'ı kıskanıyorsunuz. Akıllı, bilgili, kültürlü. Diyeceğim bu kadar."  

Bak dinle beni sevgili YCHP'li takipçi:

Haklısın! Ben  Canan Zana'yı deli gibi kıskanıyorum. Çünkü siyonist SOROS'a o kadar telefon ettim. Lütfen "ben Canan Zana'dan daha iyi Ermeni soykırımı yaptık derim, noluuurrr, yalvarırım beni YCHP'ye il başkanı yap", dedim. Nuh dedi, Allah demedi. Kabul etmedi! Şaskolaza döndüm.Depresyona girdim. Kendimi içkiye  verdim. Tedavi oldum.

Sonra Tr705 kodlu Cia ajanı Tanrı'nın adını açıklayamayacağım bir kuluna başvurdum "Senin CIA ile bağlantıların var. Sen kulsun ben de senin kulun köpeğin olayım. Hele beni Kandil'e bir yollayıver gurban. Haftasonu tatilimi orada geçireyim. Biraz koklarım Kandil'in havasını. Ciğerlerim dolar.  Hevalleri görürüm zihnim açılır. İyice gaza gelirim. Dönünce  Kürdistan tivitleri atarım, hemi de Canan'dan daha iyi atarım. Saniyede 10 bölücü tivit! Ha ne dersin? Beni YCHP'ye il başkanı yaparsınız" dedim. Kabul etmedi! Yıkıldım.

Birkaç  yıl çöllerde averilik yaptım. Averahu... Uuuuu... averahuuuu.. Sonra topladım kendimi. Ardından YCHP'nin tepesindeki  bazılarına gittim dedim ki "Beni Selo ile tanıştırın o Mehmetçik düşmanı. Ben Canan'dan daha düşmanım Mehmetçik'e. Beni arkadaş  çevresine alsın. Birlikte kafelerde poz verelim. Ychp'nin başına beni il başkanı yapın Canan'ı değil!" Kabul etmediler!

Ne yaptıysam olmadı! Şimdi sakinlestirici kullanıyorum. Elim ayağım titriyor. Canan 'i çok kıskanıyorum. Ben daha bölücüydüm oysa. Onu seçtiler. Ve bunu bir tek o müthiş zekanla sen anladın sevgili YCHP'li takipçi! Artık kendimle yüzleşebilirim. Ben Canan Zana'nın bölücülükte ve vatan hainliginde tırnağının kiri bile olamam. Öptüm seni YCHP'li takipçi :))))

(YCHP'li takipçi arazi. Görenlerin insaniyet namına bu garibe bildirmeleri rica olunur).

https://twitter.com/FILIZCEMSU

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87