Politika:
ERTELEMENİN SEBEBİ BELLİ OLDU

ERTELEMENİN SEBEBİ BELLİ OLDU

AKP ile MHP 24 Haziran seçimlerinde ittifak yapma kararı almış, erken seçim kararının alınmasının ardından da muhalefet partileri ittifak için görüşmelere başlamıştı.

 BUGÜN AÇIKLANACAK DENMİŞTİ 

 Dört partinin ittifakta uzlaştıkları belirtilirken, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç da TBMM'de düzenlediği basın toplantısında ittifakın bugün genel başkanların programlarının uygun olduğu bir saatte resmen açıklanacağını kaydetmişti.

 Reuters'a bilgi veren CHP'li bir yetkili, basın açıklamasının bugün yapılmayacağını kaydederek, toplantının Cumartesi günü gerçekleştirilebileceğini kaydetti.

Ertelemenin sebebi belli oldu

İttifak buluşmasında ertelemenin sebebi; liderlerin programlarının yoğunluğu ve Akşener'in ittifakla ilgili bugün parti içerisinde yapacağı toplantının uzayabileceği ihtimali gösterildi.



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KILIÇDAROĞLU'ndan TAZİYE MESAJI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hayatını kaybeden oyuncu Fatma Girik için baş sağlığı mesajı...

Haberi Oku