REZİL ve ALÇAK BİR ADAM!..

Biliyorsunuz ülkemizde kadına şiddet sıradan vaka haline gelmiş durumda...

Gün geçmiyor ki, şiddete, tecavüze uğrayan, cinayete kurban giden bir ya da bir kaç kadın haberi gazetelere televizyonlara haber olmasın. Bırakın haber olmayı, başlı başına kadına uygulanan alçakça eylemleri konu edinen programlar bile var!..

Küçük yaşta, başlık karşılığı koca heriflerle evlendirilen, kuma olarak satılan, işkenceye dayanamayıp evine dönmek isteyince “aile meclisi” kararıyla infaz edilen kızların öykülerini okuyor, izliyoruz her gün... Son olarak İstanbul’daki bir hastanede 2017’nin ilk beş ayında 115 küçük kıza hamile teşhisi konulduğu yansıdı medyaya. Üstelik yasa gereği bu durumun ilgili makamlara bildirilmesi gerekirken hasır altı edildiğini de utanç içinde öğrendik. Bu skandalı ortaya çıkaran hastane personeli İclal K. Asıl rakamın çok daha fazla olduğunu şu sözlerle anlattı:

-Yılda 400-500 hamile çocuk geliyor!..

Peki, İclal vicdanının sesine uyarak bu iğrençliği meydana çıkardığı için madalya mı aldı, “aferin” mi denildi?.. Hayır, tam tersine dışlandı, görev yeri değiştirildi, hastane dışında bulunan bir sağlık merkezine gönderildi, iyi mi!..

Sosyal medyada yapılan paylaşımlar, sapıklıklar ise bir başka vahşet!.. Vazgeçtim sıradan sapıklardan, öğretmen, avukat, önemli makamları işgal eden bürokrat kılıklı herif-i naşeriflerin minnacık kızlarla ilgili “sapkınlığın zirvesi” denebilecek  mesajları gerçekten insan olanın midesini bulandıracak denli bayağı ve ahlaksızca!..

-Bunlara yakışacak bir sıfat dahi bulamıyorum; yaratık lafı bile az kalır!..

Ahlaksızlığın dibi!..

Bir de kadına şiddete karşı bir araya gelen, bu alçakça eylemleri protesto eden kadınlara ve onların üzerinden cumhuriyete, laikliğe kara çalmaya çalışan ruh hastası tipler var!..

Bunlardan biri Kocaeli’nde yaşıyor... Üstelik bir hukukçu, iyi mi!.. AKP’li Kocaeli Belediyesi’nin 1. Hukuk Müşaviri olarak görev yapan Necmi Özen, hakkını arayan, eşitlik diye haykıran kadınlara öyle bir alçaklık yaptı ki, inanın ben yazarken utandım!..

CHP Adana Kadın Kolları 2014 yılında kadınlara yönelik şiddeti protesto etmek için bir eylem düzenledi. Kadınlar büyük boyda bir pankart taşıdılar. Şöyle yazıyordu üzerinde:

-Kadınlar yaşasın yaşasın kadınlar!

Protestonun fotoğrafını da sosyal medyada paylaştılar. Bu herif, 4 yıl sonra bu fotoğrafın üzerinde fotoşop yöntemiyle değişiklik yapıp, Facebook hesabında paylaştı. O pankartın üzerinde bu kez şöyle yazıyordu:

-Kadına özgürlük, sevişiriz cenabet gezeriz Tayyip sana ne... Yaşasın laiklik!..

Tabii bu aşağılık paylaşıma büyük tepki geldi. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, şu açıklamayı yaptı:

- Bunun adı sapıklık, alçaklık, şerefsizlik. Ben okurken utandım ama Necmi Özen gibiler utanmamış!.. Bu gibiler değil Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmayı, insan içine çıkmayı bile hak etmiyor...

Milletvekili Hürriyet, Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na da “sizin eşleriniz, anneleriniz, kardeşleriniz yok mu? Bu ahlaksızlığa karşı derhal gereğini yapın” diye seslendi!..

-Yapacak mı göreceğiz...

Aynı zamanda korkak!..

Peki bu tepkilere karşı bu herif ne yaptı diye soracaksınız... Sosyal medya hesabından bir açıklama yapıp büyük bir pişkinlikle şöyle dedi:

-Facebook sayfamdan yapılan paylaşım sehven(yanlışlıkla) yapılmıştır. Gece geç vakitte yapılan bu paylaşımı fark ettiğim anda sayfamdan çıkarttım!..

Bir de utanmadan “üzüntü duyanlardan daha fazla üzüldüm. Özür diliyorum” diye ekleme yapmayı da ihmal etmemiş!.. 2001 yılında AKP’den milletvekili aday adayı da olan bu zata bir çift lafım var: Be muhterem, madem arkasında duramayacaksın, bu b.ku niçin yedin?.. Hem yapıyorsun hem de en ufak tepki de tırsıyorsun... Böylesine bir nefreti, kindarlığı nerede öğrendin. Kendi yurttaşına böylesine düşmanlığı hangi karanlık kuytularda edindin? Böylesine bir cüretkarlık ve korkaklık bir arada nasıl olabiliyor?..

-Tıynetiniz mi böyle bilemedim!..

https://twitter.com/umit_zileli

 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87