Sağlık:
AVRUPA STANDARTLARINDA 'PERSONEL DİNLENME ALANI' YAPILDI

AVRUPA STANDARTLARINDA "PERSONEL DİNLENME ALANI" YAPILDI

C Blok Acil Servis alt katında bulunan alanın açılış törenine İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Lütfullah Orhan, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Yakup Çağ, İdari Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Habip Yılmaz, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Zuhal Karakurt, hastane yönetim ekibi, sağlık çalışanları ve alanın oluşturulmasında katkısı olan Ekşioğlu İnşaat Şirketi adına İç Mimar Yunus Emre Ekşioğlu katıldı.

Kaliteli, etkin ve verimli sağlık hizmeti sunmada çalışan personelin memnuniyeti, moral ve motivasyonunun yüksek olmasının önemli olduğunu ve bu kapsamda bu “Personel Dinlenme Alanı” yaptıklarını ifade eden Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Zuhal Karakurt, emeği geçen herkese teşekkür etti.

İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Lütfullah Orhan, hizmete açılan dinlenme alanının iyi bir şekilde tasarlandığını, hastane personelinin dinlenme zamanlarında iş stresini bir nebze de olsa üzerlerinden atabilecekleri, konforlu bir alanın kazandırılmasından dolayı memnuniyetini belirterek, sağlık çalışanlarının dünyanın neresinde hangi şartlarda olursa olsun, sağlık çalışanı olmanın verdiği misyonu yerine getirdiklerinin altını çizdi. 

Orhan, hastane yönetimi ve sağlık çalışanları ile birlikte yeni yapılan alanları ziyaret etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

ACİL SERVİS BOŞALTILDI
İstanbul Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne zehirlenme belirtisi ile getirilen 2 işçinin tedavisi...

Haberi Oku