Sağlık:
KAHRAMANMARAŞ'ta SAĞLIKÇILAR İŞ BIRAKTI
KAHRAMANMARAŞ'ta SAĞLIKÇILAR İŞ BIRAKTI

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi önünde ellerinde pankart ve dövizlerle toplanan Türk Sağlık-Sen üyeleri, çalışma şartlarının iyileştirilmesini isteyerek 1 günlük iş bıraktı.


Sağlık çalışanları adına basın açıklamasını yapan Türk Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Adem Demir, çalışanların hakkını alana kadar alanlarda haykırmayı sürdüreceklerini belirterek, şunları söyledi:

"Türk Sağlık-Sen olarak kurum yöneticileriyle görüşmelerimizde defalarca dile getirdiğimiz sorunlara çözüm bulunamaması nedeniyle bugün tüm gün çalışanlar tek yürek olarak sorunlara çözüm bulma adına iş bırakmışlar. Yapılan zulme ve baskıya yeter demişlerdir. Peki bu kadar yoğun iş yükü varken çalışana alın terinin karşılığı verilememekte midir? Bu sorunun cevabı ne yazık ki kocaman bir hiçtir. Kurumun yaşaması ve ayakta durabilmesi için tüm çalışanlar insan üstü bir çaba ve gayretle çalışıyorlarsa, kurum da çalışanını göz ardı etmeyecek taleplerini karşılayacak aksi taktirde çalışanlardan verim beklemek imkansız olacaktır. Mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz."

DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

ACİL SERVİS BOŞALTILDI
İstanbul Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne zehirlenme belirtisi ile getirilen 2 işçinin tedavisi...

Haberi Oku