Sağlık:
KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN KARANTİNA'da!

KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN KARANTİNA'da!

Halkalı'daki Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yüksek ateş şikayetiyle getirilen ve adı açıklanmayan 9 yaşındaki bir çocuğun salgın hastalık taşıma ihtimali üzerine Acil Servis karantinaya alındı.

Çocuk, ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma alınırken, hastane personeline maskeler dağıtıldı. Acil Servis'e getirilen hastalar ise en yakın hastanelere yönlendirildi.

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne saat 21.00 sıralarında yüksek ateş şikayetiyle getirilen ve adı açıklanmayan 9 yaşındaki çocuk, salgın hastalık taşıdığı şüphesiyle yoğun bakıma alındı.

Hastanenin Acil Servisi karantinaya alınırken, hastane personeline de maskeler dağıtıldı. Acil Servis boşaltılarak, tedavileri süren hastalar polikliniklere taşındı.

Hastanenin dışından itibaren Acil Servis girişine bariyerler çekildi. Plastik bariyerlere, “Salgın hastalık nedeniyle Acil Servis kapalıdır" yazıları asıldı.

Dış kapıda bekletilen maskeli özel güvenlik görevlileri, Acil Servis'e getirilen hastaları geri çevirerek, en yakın hastanelere yönlendirdi. Yapılan tetkikler sonucu, çocuğun salgın hastalık taşıyıp taşımadığı belirlenene kadar Acil Servis'in karantina altında tutulacağı öğrenildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

ACİL SERVİS BOŞALTILDI
İstanbul Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne zehirlenme belirtisi ile getirilen 2 işçinin tedavisi...

Haberi Oku