Sağlık:
SICAK HAVALARDA CİLDİMİZE ÖZEN GÖSTERELİM

SICAK HAVALARDA CİLDİMİZE ÖZEN GÖSTERELİM

Havanın ısınmasıyla birlikte pek çok konuda değişiklikler meydana geliyor. Artık daha çok terliyor, güneşe maruz kalıyor ve susuyoruz. Cildimiz ve saçlarımız da bu değişikliklerden nasibini aldığından ayrı bir özen istiyor. Beslenmeden bakıma işte yaz boyu size kılavuzluk edecek minik tüyolar…

GÜNEŞ ALTINDA GEÇEN ZAMANI SINIRLANDIRIN
Güneş ışınlarının en zararlı olduğu zaman dilimi 10.00-15.00 saatleri arasındadır. Bu saatlerde güneşe çıkmamak cildi korur. Çıkmak zorunda kalırsanız da mutlaka güneş koruyucusu, gözlüğü ve şapka kullanın.

SU İÇMEDEN OLMAZ
Cilt ne kadar nem kaybı yaşarsa o kadar kırışır. İnce çizgiler halinde ortaya çıkan bu kırışıklıkların önüne bol su içerek ve antioksidan bakımından zengin besinler tüketerek geçebilirsiniz.

KORUMAYA DİKKAT!
Düzenli olarak cilt tipinize uygun bir nemlendiriciyi düzenli olarak kullanmak cildinizi zamanın etkilerine karşı koruma altına alır. Özellikle yaz aylarında içeriğinde koruma faktörlü nemlendiricileri kullanmak çok daha faydalı olur.

DELİKSİZ UYKU İPEKSİ BİR DOKUNUŞ
Uyku sadece yaz aylarında değil sağlık açısından her zaman büyük önem taşır. Fakat haftada bir gün yatmadan önce güzelce temizlediğiniz yününüze nemlendirici bir maske yapıp bu maskeyle bir gece boyunca cildinizi bakıma alıp uyursanız, sabah uyandığınızda cildinizin parlaklığınıza siz de çok şaşıracaksınız.



SÖZCÜ Gazetesi
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

ACİL SERVİS BOŞALTILDI
İstanbul Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne zehirlenme belirtisi ile getirilen 2 işçinin tedavisi...

Haberi Oku