SEN KİM, ATATÜRK’e YOLDAŞ OLMAK KİM?

Ümit Kocasakal’ın CHP Genel Başkanlığı’na aday olması, partiyi işgal eden kripto HDP’lileri çok rahatsız etti. Onun, “Atatürk’ün askeriyim” demesine HDP sever yeni CHP İstanbul İl Başkanı yine aynı cevabı verdi: “Atatürk’ün askerleriyiz sözü bana militarist geliyor.”

*Kaftancıoğlu soyadının arkasına gizlenen bu gizli HDP’liye soruyorum: Mustafa Kemal’in askerleri sözü sana militarist geliyorsa, karakolları basan PKK’lıların kurşunları, bombaları sivil mi geliyor?

*Kol kola girdiğin, üst üste selam yolladığın Selahattin Demirtaş, on binlerce insanımızın canını alan silahlı teröristlerin temsilcisi değil mi? Asker militarist de Kürt köylüleri elektrik direğine bağlayarak kurşuna dizen PKK’lı teröristler sivil kahraman mı?

*Peki bu arkadaşın Selahattin değil miydi “Gezi eylemlerinden AKP’yi devirecek bir darbe çıkartmak isteyenler vardı!” diyen? Şu cümle onun değil mi? “Buradan (Gezi’den) bir darbe çıkarmak isteyenlerle birlikte olmayız biz.”

Hem bu HDP eş başkanlarının seni böyle selamlamaları ne oluyor? O taraf niye böyle mutlu mutlu gülümsüyor. Bir arkadaşları, CHP İstanbul yönetimini ele geçirdi diye mi?

SOYKIRIMCILAR ÇETESİ

Sayın Kocasakal’ın deyişi ile “Türlü etiketlerle başka odakların askerliğini yapmaktan rahatsızlık duymayan” bu tiplerin söz konusu Atatürk olunca askerlikten vazgeçmesini biz iyi anlıyoruz.

*Bunlar, Müslüman mahallesinde salyangoz satmayı bırakın domuz satmaya kalkışan tiplerdir.

*Bunlar, “soykırım” iddiası üstünden siyaseti dizayn etmeye çalışan bir özel çetedir. Kimi zaman Hrant’ın Arkadaşlarıyız diye ortaya çıkarlar; kimi zaman da Akil Adamlar yaftası altında parsa toplarlar. Bazen de onları barış ve demokrasi pankartları altında izlersiniz.

Yeni CHP yönetimi, bu tiplerin son büyük sığınakları oldu. Mustafa Kemal’i “Pontus soykırımı yapmak”la suçlayan Selina Özuzun Doğan’ı bu Yeni CHP’nin genel başkanı Kılıçdaroğlu, İstanbul 3. bölgeden milletvekili yapmadı mı?

İşte bu Canan Kaftancıoğlu da aynı zihniyette birisi...

BU CHP’lilerdeki AKP’li TAVRI

*Atatürk’ün koyduğu değerlere, CHP’nin 6 OK’una düşmanlık edenlerin Atatürk’e yoldaş olması mümkün değildir.

*Toplumun dışına kaymış, kendisini seçkin ve özel görenlerin; bu milletle hiçbir duygusal veya yaşantı bağı kalmamış birilerinin Atatürk’e yoldaş olması olanaksızdır.

Bu yeni CHP’liler, eleştiriler yükselince yalancıktan Atatürk derler. Tıpkı 15 Temmuz darbesinden sonra parti binalarına Atatürk fotoğrafı asan AKP’liler gibi...

Tıpkı, protokol gereği Atatürk anıtı karşısında hazrola geçmek zorunda kalan TBMM Başkanı İsmail Kahraman gibi...

Gidin domuz pirzolası yiyerek biranızı için... Bunun fotoğrafını sosyal medyadan yayın. Böylece bu millet peşinize düşüp oylarını olduğu gibi size versin(!) İstanbul seçimlerini de AKP’yi eze eze kazanın(!)

BAK SEN TEZCAN EFENDİYE

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, Ümit Kocasakal’ın CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklamasını yorumlarken demiş ki: “Aday adayı olanların aday olabilmesi için delegenin yüzde 10 imzasını alıp kurultay divanına vermesi gerekir. Ancak hiç kimse aday olurken CHP’nin pozisyonunu ve durduğu hattı kendi keyfine göre tartışmaya açma imkanına, yetkisine, hakkına sahip değildir.”

Bülent efendinin 1. cümlesi son derece küstahça...

Partiyi, Alevi delegeler üstünden kuşatıp kıskaca alanların böyle konuşmaları şu an normal.

İkinci cümlesinden ise cehalet fışkırıyor: Tezcan Efendi! Siz CHP’yi alıp yanlış bir yere konduracaksınız, onun pozisyonunu bozacaksınız CHP’ye gönül vermiş, emek vermiş aydınlar bunu tartışmayacak öyle mi?

Sanıyorum ki Ümit Kocasakal’ı nasıl etkisiz hale getiririz diye planınızı yapmışsınızdır. Arkanızda koskoca ABD varken, Avrupa Birliği varken; PKK ve FETÖ perde gerisinde duruyorken bir Kocasakal’ın sakalını kesmek de ne ki?

Nasıl olsa CHP’liler, Mustafa Kemal’in askerleri olmaktan çıkıp Gandi Kemal’in askerleri olmuşken...

ALEVİ DELEGELER UYANIRSA...

Ama bilin ki bu millet de bu CHP tabanı da sizi ciddiye almıyor; size güvenmiyor.

Şimdilik, partide çoğunluktaki Alevi delegeler sayesinde ayaktasınız. Eğer onlar bu mezhepçi tutuculuğu bırakıp da CHP’nin kurucu değerlerine göre oy verirlerse o yüzde 10 delegeyi sizler bulamaz duruma düşeceksiniz.

Hele hele Kılıçdaroğlu’nun bir ABD projesi olarak CHP’nin başına getirildiğine ilişkin belgeleri bu CHP’liler okuyup anlamaya başlarsa, sizin gibilerin partide bile kalacak yeriniz olmayacak...

https://twitter.com/r_zelyut

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87