“ŞERİAT GELSİN de İSTERSE TÜRKİYE BATSIN!..”

Seçim yaklaştı ya, yobaz takımı cami içleri dahil propagandaya başladı!..

Mesela eski savunma ve milli eğitim bakanı sıfatına haiz muhterem seçim çalışması sırasında, ahaliye şöyle seslendi:

-AKP’ye vereceğiniz oylar ahrette beratlarınızdan biri olacaktır!..

Ortaçağda papazlar “cennetin anahtarını” vadederlerdi, bunlar cennet için berat ile idare ediyorlar!.. Mesela İzmir’de bir oda başkanı AKP Büyükşehir adayına hiç utanıp sıkılmadan “Allah için” oy istedi!.. Allah’ın İzmir’deki bir yerel seçimle niçin ilgilendiğini, bu muhtereme vahiy mi indiğini ise maalesef öğrenemedik!..

Mesela, AKP Çamlıyayla İlçe Başkanı Mehmet Ali Yetiş, vatandaşla yaptığı sohbet toplantısında, kendi adaylarına şu şekilde oy istedi:

-Mevcut başkanımıza “hırsız” diyen de oldu... Vatan hainlerinin yanında yer almaktansa hırsız bizim hırsızımız arkadaşlar, biz yanında yer alırız!..

Siyasi tarihimize geçmiş olan “çalıyor ama çalışıyor arkadaş” özdeyişinin “Yeni Türkiye” versiyonu da bu zannımca:

-Bizim hırsızımız!..

Ancaak, daha bir yığın örneğini gösterebileceğim bu muhterem zevat arasında bir isim var ki, diğerlerinden epey kalın çizgilerle ayrılıyor:

-Fesli Kadir!..

Bunların dedeleri de böyleydi!..

Siz onu “keşke Kurtuluş Savaşını Yunan kazansaydı, dinimizi yaşardık”iğrençliğinden tanıyorsunuz zaten!..

Yediği herzeler bununla sınırlı değil tabii; Mustafa Kemal Atatürk’e ve cumhuriyete ettiği hakaretleri toplasanız ciltlere sığmaz!.. İşte bu seçim öncesinde de bu herif yine ortaya çıktı ve oy avcılığına başladı...

AKP’nin bu seçimde büyük oy kaybına uğrayacağı anketlere de yansıyınca, etekleri tutuşan Kadir Mısıroğlu önce şu herzeyi yumurtladı:

-Sandığa gitmezseniz oylar Halk Partisi gibi dinsizlere gider!..

Bazı yurttaşların  AKP’ye yol yaptığı, köprü yaptığı için oy verdiklerini söylemesini de eleştiren fesli Kadir “Demiyor ki dindar olduğu için oy verdim. Müslümanların, İslam’a en yakın kimi görüyorsa ona oy vermesi vaciptir” dedikten sonra şöyle konuştu:

-Şeriat gelsin de isterse Türkiye batsın, ben razıyım. Kafir olarak ölmek başka, zulüm altında mümin olarak ölmek başka şeydir!..

Bu herif-i naşerifin dedeleri de böyleydi; örneğin, Atatürk ve arkadaşlarının idam fetvasını yazan İslam Teali Derneği’nin başkanı Mustafa Sabri ile yardımcısı İskilipli Atıf’ın Kuvayı Milliye aleyhine hazırladıkları bildiriler, İngiliz uçakları tarafından Anadolu’daki ahalinin üzerine atılırdı...

Bu gerici yobaz tayfanın pek sevdiği Padişah Vahdettin, İzmir’i ve Batı Anadolu’yu işgal eden Yunan ordusunu “Halifenin ordusu” olarak ilan etmişti!..

Kurtuluş Savaşına karşı din bezirganları Bursa’da Yunan Başbakanı Gunaris’in ayaklarına kapanarak, Yunan desteği ile Bursa’da bir devlet oluşturma ve Mustafa Kemal kuvvetlerini bölme teklifi yapmış, o bile bu şeref yoksunu ahlaksızlara güvenemeyerek tekliflerini  reddetmişti!..

100 yıl sonra Türkiye, bu kez bu türden soysuzların saldırıları ile karşı karşıya... Türkiye’nin batmasını dahi dileyebilecek, ülkeyi ortaçağa mahkum edebilmek uğruna her türden alçaklığı yapabilecek din tüccarları, Türkiye’nin parçalanması amacına canla başla hizmet ediyor!..

-Gözünü aç, vicdanına danış eyy halkım, geleceğini yok etmeye çalışıyorlar!..

Andımıza çekimser bir milliyetçi parti!..

AKP’nin 2013 yılında “Çözüm süreci” uğruna Andımıza koyduğu yasak 2018’de Danıştay tarafından kaldırıldı!..

Görünürde okullarda tekrar okunması, söylenmesi önünde hiçbir engel kalmamıştı... Ancak öyle olmadı!.. Milli Eğitim Bakanlığı suç işlemeyi göze alarak andımız üzerindeki yasağı yasadışı şekilde sürdürdü...

Bunun üzerine İYİ Parti “Danıştay kararının uygulanmamasına” ilişkin önerge verdi. peki ne oldu dersiniz? 

-Önerge AKP ve HDP oylarıyla reddedildi!..

AKP, meydanlarda, en yetkili ağızlardan terörist olarak ilan ettiği HDP ile aynı safta yer tutmuştu!.. Daha da acıklısı, adında “milliyetçi” sözcüğü bulunan Devlet Bey’in partisi de Andımız önergesine “çekimser” oy kullandı!..

“Türküm, doğruyum, çalışkanım” diye başlayan, “Ne mutlu Türküm diyene” diye sona eren andımızın neresinden çekinmişti milliyetçi muhteremler, anlayamadım doğrusu; “Bekamıza” aykırı filan mı buldu acaba?!..

-Vah ki vah!..

https://twitter.com/umit_zileli

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87