2014 TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU
Meriç Baysal
Türkiye Binicilik Federasyonu
Turkish Equestrian Federation

2014 TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Kemer Golf & Country Club Tesislerinde dört gün boyunca düzenlenen Türkiye Şampiyonası Engel Atlama Yarışmalarında yıldızlar, gençler ve Ustalar kategorilerinde 2014 ün şampiyonları belirlendi.

Üç ayak toplamında en az ceza ile bitiren sporcunun şampiyonluğa ulaştığı yarışmalarda Pazar günü koşulan ilk Grand Prix yıldızlara aitti. Emir Koçak ve Aleyna İrten’in Şampiyonluk için baraj koştuğu Grand Prix’de Baraj Bölümünü hatasız tamamlayan Emir Koçak (GBSK ) Florenrtine isimli atı ile hem Grand Pri’yi kazandı hem de 2014 yıldızlar Türkiye Şampiyonu oldu. Grand Prix’de ikinciliği Rose isimli atı ile yarışan Aleyna İrten (İASK) elde etti. Şampiyonayı toplamda 4 ceza ile bitiren Aleyna Türkiye ikincisi oldu. Türkiye üçüncülüğü Berk Başeğmez (GBSK)  Zara isimli atı ile elde etti.

Şampiyonada günün ikinci finali Gençler Kategorisinde koşuldu. İstanbul Bölgesinden Ferdi olarak yarışan Adnan Onur (FERDİ34) Molenheide isimli atı ile Şampiyona toplamında yalnızca bir zaman cezası aldı ve 2014 Gençler Şampiyonu olurken Grand Prix’yide birinci sırada tamamlamış oldu.

Grand Prix’de ikinciliği Daytona isimli atı ile Aslı Güleç (İASK) elde ederken Türkiye ikinciliğinde gümüş madalyanın sahibi oldu. Şampiyonayı Emre Eratıcı (IASK)  Village Born  isimli atı ile üçüncü sırada tamamladı. Gençler Grand Prix’sinden sonra Ethem Trak Özel Ödülü Ethem Trak’ın anısına Gençler Şampiyonu Adnan Onur ve ailesini takdim edildi. 

Günün ve şampiyonun finali Ustalar Garnd Prix’si ile yapıldı.  2014 Türkiye Şampiyonluğunu R.E. Coletto isimli atı ile Ömer Karaevli (FERDİ34) elde ederken aynı zamanda Grand Prix’yi kazanan isimde oldu. Grand Prix’de ikinci sırayı Cascador ile yarışan Hulki Karagülle (AASK) üçüncülüğü ise Quick ile yarışan Sencer Horasan (SASK) elde etti. Türkiye Şampiyonası sıralamasında Sencer Horasan Türkiye ikincisi olurken Bronz madalyayı Hulki Karagülle elde etti.





Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku