ALİ KOÇ İSTİFA ETTİ

ALİ KOÇ İSTİFA ETTİ

Fenerbahçe Kulübü'ne başkanlık adaylığını açıklayan Ali Koç, 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini bıraktı.

1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu, Başkanlık görevine, aynı zamanda 1907 Fenerbahçe Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de sürdürmekte olan A. Ruşen Çetin'in getirilmesine oybirliği ile karar verdi.

1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu, yazılı açıklamada, "2004 yılından bu yana Derneğimizde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Sayın Ali Y. Koç'un Mayıs 2018'de yapılması beklenen Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda "Başkan Adayı" olması nedeniyle, Derneğimizdeki görevinden istifa etme talebini beyan etmesi üzerine toplanmış, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın A.Ruşen Çetin oybirliği ile başkan seçilmiştir.

Bu kararın ardından, yönetim kurulumuzun yedek listesinde ilk sırada yer alan Sayın Hüseyin Çağatay Özdoğru, "Asil Üyeliğe" getirilmiştir" denildi.

Ali Koç ise yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"2004 yılından bu yana desteklerinizle büyük onur duyarak sürdürdüğüm 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanlık görevimden ayrılma kararımı sizlerle 25. Yıl Balomuzda paylaşmıştım. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adaylığıma dair sürecin tamamen şeffaf ve etik geçmesi niyetiyle aldığım bu karar, bizler için bir ayrılık anlamı taşımıyor.
Derneğimiz, yeni döneminde Sayın A.Ruşen Çetin'in öncülüğünde, Kulübümüze ve camiamıza yeni 'değerler' üretmeyi sürdürecektir. Bu vesileyle A.Ruşen Çetin'in başkanlığındaki yönetimimize başarı dileğimi bir kez de sizler aracılığıyla yinelemek istiyorum.
Dernekteki başkanlık görevime veda etme noktasında, birlikte görev yaptığım tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, birlikte hayata geçirdiğimiz onlarca projenin benim adıma kuşkusuz en değerlisi olan Anıtkabir Saygı Ziyaretleri'ni 13 yıldır aynı sadakat ve özveriyle gerçekleştiren 1907 UNİFEB'li gençlerimize, bir kez daha şükranlarımı sunuyor, dernekteki çalışma arkadaşlarımıza içten ve özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum.

Değerli Üyelerimiz;

Bugüne kadar bana ve birlikte görev yaptığım yönetim kurullarına yönelik desteğiniz için sizlere tüm kalbimle teşekkür ediyorum."



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku