ARDA TRANSFERİNDE FLAŞ GELİŞME
ARDA TRANSFERİNDE FLAŞ GELİŞME

Barcelona, Arda Turan'ın gönderilme opsiyonunu kullanmayacak

Barcelona kulübünde bu haftasonu yapılacak başkanlık seçimlerine katılan 4 aday da, seçimi kazanmaları halinde Arda ile devam etme kararı alacaklarını açıkladı.

Böylece Arda'nın sözleşmesinde yer alan 'kazanan başkan adayı istediği taktirde 20 Temmuz tarihine kadar Arda'yı Atletico Madrid kulübüne tekrar satabilir' maddesi geçerliliğini yitirmiş oldu. 

Barcelona'ya başkan olabilmek için yoğun bir seçim dönemine giren adaylar Katalan televizyonunun düzenlediği tartışma programına katıldılar. Hararetli atışmaların yaşandığı programda sunucu, adaylara, "Başkan seçilmeniz halinde Arda Turan konusunda nasıl bir karar alacaksınız?" sorusunu yöneltti. Başkan adayların tümü bu soruya, "Arda kaliteli bir futbolcu ve takıma katkısı büyük olacaktır. Satılmasına karşıyız ve geri gönderilme maddesini kullanmayacağız" cevabını verdi. Başkan adayları ayrıca Arda'nın bir başka takıma kiralık olarak verilmesini de istemediklerini belirttiler.  

Arda'nın transferini gerçekleştiren başkan adaylarından Bartomeu, Arda transferinde ödenen miktara da açıklık getirerek, bonservis bedeli olarak Madrid kulübüne 41 milyon değil 34 milyon Euro ödeme yaptıklarını söyledi. Arda'nın tamamen teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer edildiğini hatırlatan Bartomeu, yıldız futbolcuya herkesin sahip çıkmasını istedi.


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku