BALKAN RALLİ KUPASI'nda BÜYÜK BAŞARI

BALKAN RALLİ KUPASI'nda BÜYÜK BAŞARI

Şimdiye kadar katıldığı birçok motorsporları organizasyonuyla Türkiye’yi dünya çapında temsil eden Toksport WRT, Marmaris Rallisi'ni de kazanarak Balkan Ralli Kupası'nda şampiyonluğunu ilan etti. Zorlu ralliden birincilikle dönen Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz ikilisi, Balkan Ralli Kupası'nı kazanarak Kasım'da Portekiz'de gerçekleştirilecek Avrupa Ralli Şampiyonası final yarışına katılmaya hak kazanırken, bir yandan da WRC2'deki iddiasını da tam gaz sürdürmeye devam ediyor. WRC2'ye katılan ilk Türk pilot unvanına sahip Orhan Avcıoğlu, 26-29 Ekim tarihlerinde İngiltere'de gerçekleşecek Galler Rallisi'nde ülkemizi temsil edecek.

 

Kurulduğu günden bu yana, birçok motorsporları organizasyonunda global anlamda Türkiye'yi temsil eden ve büyük başarılarla iddiasını defalarca ortaya koyan Toksport WRT, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Marmaris Rallisi'nden birincilikle dönerek, Balkan Ralli Kupası'nın sahibi oldu. Çekişmeli rallide zaman zaman zorlu anlar yaşayan Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz ikilisi, bu şampiyonlukla birlikte motorsporları tarihine adını altın harflerle yazdırırken, Kasım'da Portekiz'de yapılacak Avrupa Ralli Şampiyonası final yarışına katılmaya da hak kazandı. 

Henüz birkaç gün önce Marmaris'ten gururla ayrılan Toksport WRT, vakit kaybetmeden rotasını İngiltere'ye çevirdi. WRC2'nin İngiltere ayağı olan Galler Rallisi'nde Skoda Fabia R5 ile boy gösterecek takım, tüm hazırlıklarını tamamladı. Galler Rallisi, kendine has toprak ve çamur zeminli ve bol ağaçlı etap karakteriyle dikkat çekiyor.

WRC2'ye katılan ilk Türk pilot unvanına sahip Orhan Avcıoğlu, 2018 yılı WRC2 takvimi için şimdiden tecrübe kazanarak geleceğe yatırım yapmayı hedefliyor. Avcıoğlu, bu önemli yarış için "Toksport WRT olarak hem Marmaris Rallisi’ni kazanmanın mutluluğunu hem de Balkan Ralli Kupası'nı ülkemize getirmenin gururunu taşıyoruz. Katalonya ve Galler Rallileri ile 2018 yılında gerçekleşecek şampiyonayı şimdiden takip etmeyi hedefliyoruz. Rekabetin çok yüksek olduğu WRC2'de başarılı olmak için tecrübeye ihtiyacımız var; bu sebeple Galler Rallisi de hazırlık sürecimizin bir parçası ve tecrübe kazanmaya gidiyoruz." yorumunda bulunarak gelecek vizyonlarını şimdiden ortaya koydu.

Toksport WRT Hakkında

Türkiye'nin en büyük motorsporları takımlarından olan Toksport WRT, kurulduğu günden bugüne 6 kıta 33 ülkede, 16 yarış serisinde 400'ün üzerinde yarışa katılmış. Uluslararası arenadaki tecrübesini motorsporlarının her disiplininde kullanmakta olan Toksport WRT, dünya çapında başarılara imza atıyor. İstanbul Tuzla'da ve Almanya Nürburgring yarış pistinin yanında yer alan tesislerinde deneyimli ekibi ve modern ekipmanı ile faaliyetlerini sürdüren Toksport WRT, yarış dünyasında her zaman zirveyi hedefliyor.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku