ERSUN YANAL TRABZON'DA
ERSUN YANAL TRABZON'DA

Trabzonspor'un her konuda anlaşma sağladığı teknik direktör Ersun Yanal, saat 12.45 sularında Trabzon'a indi. Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile birlikte özel uçakla Trabzon'a giden Yanal'ı, havalimanında bir grup taraftar sevgi gösterileriyle karşıladı. 

Teknik direktör Ersun Yanal, Trabzonspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da katıldığı tören sadece 2.5 dakika sürerken, ünlü teknik adama toplam 3 milyon 270 bin Euro ödeneceği açıklandı.

İstanbul'dan özel uçakla öğle saatlerinde kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Trabzon'a gelen Yanal için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde imza töreni yapıldı. Yanal, başkan Hacıosmanoğlu'nun da yer aldığı törende 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı. Basın mensuplarının soru sorulmasına izin verilmeyen ve 2,5 dakika süren törende konuşan Hacıosmanoğlu, imzanın hayırlı olması dileğinde bulundu.
      
Hacıosmanoğlu, Yanal'ın önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyeceğini ifade ederek, "Kamuoyunun duyması gerekenleri sizlerle paylaşacak. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurduk. Cenab-ı Allah nasip ederse inşallah, bundan sonraki süreçte yukarıya doğru çıkan bir Trabzonspor'u hep beraber seyredeceğiz" diye konuştu. Yanal da imzanın hayırlı olmasını diledi.

ÜCRETİ DE AÇIKLANDI

Bu arada Trabzonspor Kulübü, Ersun Yanal'a ödeyeceği ücreti borsaya bildirdi. Başarılı teknik adama bu sezonun geri kalan bölümü için 1 milyon 470 bin Euro, gelecek sezon için 1 milyon 800 bin Euro olmak üzere toplam 3 milyon 270 bin Euro (yaklaşık 9 milyon 200 bin TL) ödenecek.

İKİNCİ YANAL DÖNEMİ

Trabzonspor'da Ersin Yanal, ikinci kez göreve getirildi. Teknik direktör  Ziya Doğan'ın istifasının ardından, 2007-2008 sezonun 11. haftasındaki Ankaraspor maçıyla göreve başlayan Ersun Yanal, 2008-2009 sezonunun 29. haftasında görevden ayrılmıştı. Yanal yönetiminde Trabzonspor, 53 lig maçında, 26 galibiyet, 16 yenilgi, 11 de beraberlik elde etmişti.


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku