FENERBAHÇE'nin YENİ HOCASI BELLİ OLDU
FENERBAHÇE'nin YENİ HOCASI BELLİ OLDU

İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası!..


Fenerbahçe Kadın basketbol takımında farklı kaybedilen Galatasaray derbisi sonrası görevine son verilen Yunan hoca George Dikeolakos’un yerine gelecek isim belli oldu.
Ezeli rakibi karşısında cumartesi günü oynanan maçta farklı öne geçmesine rağmen, farklı bir yenilgi alan Fenerbahçe'de fatura Yunan koça kesilmişti.
Dikeolakos'un yerine sarı lacivertliler, İstanbul Üniversitesi'ni çalıştıran Fırat Okul’u getirecek. Yola Türk bir hocayla devam edilecek.
2015-16 sezonunda geri döndüğü Fenerbahçe ile aynı sezon Kadınlar EuroLeague’de Final Four oynayan ve Kadınlar Türkiye Kupası, Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası ile Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonluğu elde etmeyi başaran George Dikeoulakos, bu sezon da sarı lacivertliler ile Kadınlar EuroLeague’de Final Four’a yükselmişti.


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku