FERNANDES'E ÖFKESİ DİNMİYOR!
Başkan Fikret Orman’ın Manuel Fernandes’e olan öfkesi dinmek bilmiyor...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Feyenoord maçının devre arasında gazetecilerle sohbet ederken birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Futbol  Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları’nın da bulunduğu bulunduğu sohbette Portekizli eski futbolcuları hedef alan Orman, “Fernandes’in aldığ paralar haram zıkkım olsun” dedi. Manuel Fernandes’i zamanında satmadıkları için çok büyük pişmanlık duyduğunu söyleyen Beşiktaş Başkanı, “Bu konuda kendime hep kızarım. Keşke satsaydık. Bize hiç bir katkısı oymadı. Aldığı paranın karşılığını vermedi. Bu kulüp ona dünyanın parasını verdi ama o oynamadı. O paranın hepsi haram zıkkım olsun. Yedi yetimin hakkı var o parada. Nasıl helal edebilirim ki?” diye konuştu. 

HILBERT DE HABER GÖNDERİYOR

Fikret Orman, Portekizli eski yıldızları Hugo Almeida ile Ricardo Quaresma’yı da eleştirdi... Sezon sonu yollarını ayırdıkları Almeida’ya yıllık 2.5 milyon Euro teklif ettiklerini hatırlatan siyah beyazlı takımın başkanı, “Bu parayı kabul etmedi şimdi ise kendisine 900 bin Euro verecek takımı dahi bulamıyor” ifadesini kullandı. Quaresma’nın takımdan gönderilmesine de değinen başkan Fikret Orman, “Ricardo Quaresma’ya bizde forma giydiği dönem yıllık ücretini 2.5 milyon Euro’ya düşürmesini istedik. Ama o bu teklifimizi kabul etmedi. Şimdi ise Porto’da yıllığı 650 bin Euro’ya oynuyor” şeklinde konuştu. Orman son olarak Beşiktaş’tan aldığı parayı beğenmeyen Roberto Hilbert’in takıma geri dönebilmek için kendilerine haber gönderdiğini söyledi.


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku