GALATASARAY'DA PEŞ PEŞE BOMBALAR PATLIYOR!

GALATASARAY'DA PEŞ PEŞE BOMBALAR PATLIYOR!

Galatasaray transferin bitimine bir gün kala bombaları patlatıyor...

GALATASARAY'DA PEŞ PEŞE BOMBALAR PATLIYOR!

Tarık Çamdal, Pandev, Dzemaili... Bu 3 oyuncu da artık sarı kırmızılı formayı giyecek. Başkan Ünal Aysal'ın Hürriyet'e yaptığı açıklamaya göre bu 3 oyuncu da resmi imzaları yarın atacaklar.

Galatasaray yarın sona erecek transfer dönemi öncesi Eskişehirspor'dan milli oyuncu, sol bek Tarık Çamdal ve Napoli'den golcü oyuncu Pandev ve orta saha oyuncusu Blerim Dzemaili ile anlaştı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Hürriyet'e verdiği bilgiye göre sarı kırmzılı ekip Eskişehirspor'a Tarık Çamdal için 4,5 milyon Euro ve Umut Gündoğan'ı verecek. Hem kulüple hem de Tarık ile prensip anlaşmasına verilirken bu transferde resmi imzalar yarı atılacak.

Başkan Aysal ayrıca, Napoli'de forma giyen Makedon golcü Goran Pandev ile İsviçre milli takımının orta saha oyuncusu Blerim Dzemaili ile de her konuda anlaşma sağlandığını belirtti.

Sarı kırmızılı ekip her iki oyuncuyu da bonservisi ile kadrosuna katacak ve Napoli takımına bu transferler için 2 milyon 350 bin Euro ödeyecek. Bu transferlerde de imzalar yarın atılacak.   
 



Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku