KOÇ'tan TARAFTARA: 'BÖYLE YAPMAYIN'

KOÇ'tan TARAFTARA: 'BÖYLE YAPMAYIN'

Ali Koç'un mazbata törenine Aziz Yıldırım, katılmadı. Ali Koç'a mazbatasını Divan Başkanı Vefa Küçük verdi.

Yönetim Kurulu'nda bulunan üyeler tek tek kürsüye davet edilerek mazbatalarını aldı. Ali Koç locadan tribünleri selamladı. Ali Koç, mazbatasını almak için kürsüye çıktı. Tribünlerden, "Bu taraftar seninle gurur duyuyor" tezahüratları yükseldi.

Ali Koç, kendisini Fenerbahçeli yapan Tamer Kaya ile birlikte tribüne çıktı ve taraftarı birlikte selamladı.

Ali Koç, Aziz Yıldırım aleyhine tezahürat yapılması üzerine, "Böyle yaparsanız bana da saygısızlık etmiş olursunuz. Lütfen böyle yapmayın" diyerek tribünleri uyardı.

İsim vermeden yalanladı

Sportif direktör olarak Damien Comolli'nin İstanbul'a geleceği iddia edilmişti. Ancak Koç, "Biz açıklamadığımız sürece birilerinin geleceğine itibar etmeyin" açıklamasını yaptı.

Farkettiniz mi Fenerbahçe'nin büyüklüğünü? İki gün Türkiye'nin gündemi olduk. Dünyada gündeme oturduk. Taraftarlı tarafsız herkes bizi izledi. Sizden rica ediyorum, asıl mücadele ve zorluklar şimdi başlıyor. Aramıza başkalarının girmemesi için uyanık olun, çok şey yazılıp çizilecek. Felsefemizi anlayın, ne yapmak istediğimizi anlayın.

Bugün gelirleri düşen, giderleri artan bir kulübüz. Şu statta sadece Ülker'in sponsorluğu kaldı. 10 yıllık sponsorluk parası ilk yıldan tüketildi. İçinde bulunduğumuz durumu bilin. En büyük transfer sizsiniz. En büyük transfer felsefe değişikliği.

'Kupayı Aziz Yıldırım kaldırsın'

Ali Koç sözlerinin sonunda taraftara seslendi ve "Size şampiyonluk sözü veremem. Övünçle gururla sokakta gezeceğiniz bir Fenerbahçe sözü veririm. Bu kulüp her şeyin en iyisine layık" dedi.

Basketbolda şampiyonluğa gittiklerini kaydeden Koç, "Biraz sonra basketbol maçımız var ve inşallah şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı ve tarihi bir çağrıda bulunarak, "En büyük dileğim şampiyon olursak, sayın Aziz Yıldırım ve yönetiminin bu kupayı kaldırması. Çünkü kupayı kaldırmak onların hakkı. Yarından sonra mücadele başlıyor. Güzel günlere hazır olun. Bayrakları çıkarmaya hazır olun. Hepinize teşekkür ediyorum. Yaşa Fenerbahçe." diye sözlerini noktaladı.

Ali Koç'un ailesi de töreni tribünden takip etti. Fenerbahçe tribününde tanınan Rambo Okan da yeni başkana destek için Kadıköy'deki yerini aldı.

Taraftar yoğun ilgi gösterdi

Mazbata töreni kulüp tarihinde ilk kez taraftarın önünde statta gerçekleşti. Mazbata töreninden saatler önce Kadıköy'e gelen sarı-lacivertli taraftarlar, Fenerium tribününün tamamını doldurdu. Bu tribün yeterli olmayınca taraftarlar için Migros kale arkası tribünü de açıldı.

Stattaki 20 bine yakın sarı-lacivertli taraftar, yeni başkanları Ali Koç lehine sık sık tezahüratlar yaptı. Meşaleler yakarak renkli görüntüler oluşturan taraftarların sevgi gösterilerine Ali Koç da karşılık verdi. Koç, konuşmasının ardından tribünleri tek tek dolaştı. Uzun süre tribünleri dolaşan Koç, taraftarlarla tezahürat yaptı.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku