MİLLİ BOKSÖR ADEM KILIÇCI'dan BÜYÜK BAŞARI

MİLLİ BOKSÖR ADEM KILIÇCI'dan BÜYÜK BAŞARI

Caferağa Spor Salonu'nda yapılan dördüncü ayak maçlarında en son ringe çıkan Kılıçcı, final mücadelesinde Rus Artem Cheboratev'le karşılaştı.

İkinci ayak maçında yendiği rakibine 8 rauntluk final mücadelesinde de üstünlük sağlayan milli boksör, toplam dört turdan oluşan organizasyonu 4'te 4 yaparak ilk sırada tamamladı ve olimpiyat vizesi aldı.

BAKAN AKİF ÇAĞATAY KILIÇ MİLLİ BOKSÖRÜMÜZ İÇİN TEBRİK MESAJI YAYIMLADI

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2016 Rio de Janeiro Olimpiyat Oyunları'na katılmaya hak kazanan milli boksör Adem Kılıçcı için tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Çağatay Kılıç'ın yayımladığı tebrik mesajı şöyle:

"Milli boksörümüz Adem Kılıçcı, AIBA Pro Boxing Turnuvası'nda 75 kiloda rakibini mağlup ederek hepimizi çok mutlu eden bir sonuca imza attı. Sporcumuz, bu sonucun ardından 2016 Rio de Janeiro Olimpiyat Oyunları'na katılmaya hak kazandı. Adem Kılıçcı, bu sonuçla olimpiyat oyunları tarihinde boks dalında üst üste 3 kez mücadele edecek ilk Türk sporcu olarak da bizleri gururlandırdı. Kendisinin Brezilya'daki Olimpiyat Oyunları'nda madalya kazanacağına inancım tam. Olimpiyat yolunda ülke sporumuz adına bu güzel gelişmeleri diğer branşlarda da göreceğimize inanıyor, başarısından dolayı milli boksörümüzü kutluyorum."

 



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku