OLAN AFRİKALI ÇOCUKLARA OLDU

OLAN AFRİKALI ÇOCUKLARA OLDU

Samuel Eto'o Vakfı'nın kuruluşunun 10'uncu yıl kutlamaları kapsamında, Antalya'da dünyaca ünlü yıldızlar ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın forma giyeceği duyurulan bu geceki yardım maçı, güvenlik gerekçesiyle iptal edildi.

Maç organizasyonu yapan World Turizm Form Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Özcan, Afrikalı çocuklara yardım amacıyla bu gece saat 20.45'te oynanması planlanan maçın, Emniyet Müdürlüğü'nün güvenlik sebebiyle yaptığı uyarıya istinaden iptal edildiğini söyledi. Kazım Özcan, "Kiralayacağımız özel uçakla yabancı konuklarımızı öğleden sonra Barselona'ya götüreceğiz" diye konuştu.


Etkinlikler kapsamında dün gece Belek turizm bölgesindeki Regnum Carya Golf Spa Resort'ta düzenlenen gala gecesine katılan ünlü yıldızlar Eden Hazard, Michael Essien, Jay Jay Okocha, Stephan Appiah, Pascal Nouma, Nwankwo Kanu, Deco, Carles Puyol, Kolo Toure, Marcel Desailly, İtalyan teknik direktör Fabio Capello, olaylardan olumsuz etkilendi. Samuel Eto'o'nun ise üzgün olduğu belirtildi.

Maç iptal edilmese, dünya yıldızı Messi'nin bugün öğle saatlerinde Antalya'ya gelmesi bekleniyordu. Galanın yapıldığı otelde konaklayanlar arasında, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Emre Belözoğlu, Tanju Çolak da yer alıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA OYNAYACAKTI

Daha önce açıklanan programa göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samuel Eto'o'nun adını taşıyan vakfın düzenlediği dünya yıldızlarının top koşturacağı karşılaşmada forma giyecekti. Maçta Erdoğan'a, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç eşlik edecekti. Program kapsamında bugün saat 16.00 sıralarında kente gelmesi planlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bu maç öncesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Döşemealtı'nda temeli bir yılı aşkın süre önce atılan Antalyaspor Kamp ve Spor Tesisleri'ne inceleme gezisi düzenleyeceği açıklanmıştı.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku