SÖZLEŞMELERİ 2020 YILINA KADAR UZATILDI

SÖZLEŞMELERİ 2020 YILINA KADAR UZATILDI

Fenerbahçe, 2 futbolcusunun sözleşmelerini uzattı


Fenerbahçe iki genç futbolcusu Ramazan Civelek ve Uygar Mert Zeybek ile 2020 yılına kadar sözleşme uzattı.

Geride kalan sezonda genellikle Türkiye Kupası maçlarının kadrosunda yer bulan, Süper Lig maçlarında ise zaman zaman ilk 18'e girebilen genç oyuncular hazırlık döneminde göstereceği performansa göre kaderlerini tayin edecek. Bu sezon iki oyuncunun kadroya girememeleri halinde tecrübe kazanmaları için kiralık olarak başka takımlara verilmeleri bekleniyor.

Fenerbahçe ile 2020 yılına kadar sözleşme yenileyen iki genç yıldız Ramazan Civelek ve Uygar Mert Zeybek için Yönetim gelen teklifleri değerlendirecek ve Teknik direktör Pereira'nın da kararını bekleyecek. Pereira, iki oyuncunun takımda kalmalarını isterse ve maçlarda daha fazla şans tanıma sözü verirse kiralık teklifleri geri çevrilecek.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku