TURGAY ŞEREN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

TURGAY ŞEREN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Turgay Şeren'in Teşvikiye Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Faruk Süren, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, iş, siyaset, spor ve sanat dünyasından isimler ve Şeren'in ailesi katıldı.

Turgay Şeren'in ailesine, Galatasaray camiasına baş sağlığı dileyen Bakan Çağatay Kılıç, Şeren'in Türk futbolunda büyük izler bıraktığını söyleyerek şöyle konuştu:

"Öncelikle tüm ailesinin, spor camiasının, hepimizin başı sağ olsun. Türk futboluna, milli takımımıza, Galatasaray'a, top oynadığı yıllar içerisinde büyük başarılara imza atmış 'Berlin Panteri' lakabını kazanmış daha sonra aktif futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük kariyeri de olan ve hatta Samsun Spor'u da bir dönem çalıştıran Turgay Şeren ağabeyimizi kaybettik. Rabbim gani gani rahmet eylesin. İnşallah Turgay Şener'in Türk sporunda bırakmış olduğu izleri doğru görüp, bugünkü nesiller de spor camiasına verdiği katkıyı iyi anlarlar. Farklı takımlardaki tüm sporcularla, futbolcularla ilişkisi, yakınlığı ve onların dostlukları ümit ediyorum ki bizleri geleceğe taşıyacak olan en önemli miraslardır. Ben tekrar hem Türk sporuna vermiş olduğu katkılardan dolayı, hem milli takımda göstermiş olduğu performans dolayısıyla ama hepsinden önemlisi ortaya koymuş olduğu duruş ve sportmenlik ve centilmenlikten dolayı kendisini rahmetle anıyorum. Rabbim inşallah onu cennetine kabul eder. Tüm spor camiasının da tekrar başı sağ olsun."

Bu arada Turgay Şeren'in tabutu Türk bayrağı ve Galatasaray bayrağı ile sarılırken, tabutun üstüne Vefaspor atkısı da koyuldu.

Cenaze namazının ardından Turgay Şeren'in naaşı Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku