TÜRKİYE, İSRAİL MİLLİ TAKIMI İÇİN ALARMDA

TÜRKİYE, İSRAİL MİLLİ TAKIMI İÇİN ALARMDA

A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın 2017 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'ndeki ilk rakibi İsrail.

2017 yılında Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenecek olan Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda yer alan Potanın Perileri, ilk maçını 21 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de Ankara Spor Salonu'nda İsrail ile oynayacak.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARILACAK

Son dönem içerisinde artan terör olayları ve İsrail ile Filistin arasında yaşanan gerginliklerden dolayı, bu karşılaşma için Ankara Emniyeti ve Türkiye Basketbol Federasyonu çok dikkatli davranıyor. Bugüne kadar emniyet ve Basketbol Federasyonu yetkililerinin iki defa bir araya geldiği öğrenildi. Milli maç öncesi yapılacak olan güvenlik toplantısında tüm önlemler masaya yatırılacak. Ankara Emniyeti'nin bu karşılaşma için özel önlemler alacağı öğrenildi. Herhangi bir güvenlik zaafının yaşanmaması için, konuk milli takıma özel önlemler alınacak. İsrail Milli Takımı, Ankara'ya indiği andan itibaren otele gidene kadar sivil ve resmi polisler tarafından korunacak.

Özel güvenliklerin sayısı artırılarak maçın oynanacağı salonda ekstradan önlemler alınacak. Ankara Emniyeti kafilenin otelden salona gelişine ve otele dönüşüne kadar alarmda olacak. Önemli maçlarda alınan önlemlerin, bu maç öncesi ve kafilenin Türkiye'den ayrıldığı saate kadar en üst düzeyde korunması sağlanacak. Yapılacak olan güvenlik toplantısında koruma ekibinin sayısının yaklaşık 2 bin 500 civarında olması bekleniyor. Ayrıca salon çevresinde ve kafilenin kalacağı otelde de özel güvenlik önlemlerinin alınacağı ifade edildi.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku