TGB ‘İSTİKLAL YÜRÜYÜŞÜ’nde

“Ülkenin istiklali ve istikbali istiklal yolundadır” sloganı ile Samsun’dan yola çıkacak olan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Türkiye’nin yeniden yapmak zorunda kaldığı bağımsızlık mücadelesinin Atatürk’ün yolu olduğunu bizlere bu yürüyüşle bir kez daha göstermiş olacaklar.

KİM BU TGB’liler?

2006 yılında Adnan Türkkan’ın başkanlığında kurulan TGB, şimdiki başkanı Cem Dikmen’in ifadesi ile görüşü ne olursa olsun, ister solcu, ister sağcı olsun ortak paydası vatanseverlik olan düşünce sistemini savunan bir gençlik örgütü. Hedefe odaklandıklarında inatla ve sabırla o hedefi gerçekleştiren üstün yetenekli gençlerden oluşan bir topluluk. Ergenekon ve Balyoz davalarında yıllar süren ve her güne sığan mücadeleleriyle Silivri duvarlarını yıkan FETÖ örgütünün gerçek yüzünü gösteren ve ülkeyi büyük bir beladan kurtaran mücadelelerin öncüsü bir birlik. Amerika’nın stratejik ortağım, diye diye ülkemizi sömürdüğü ve ülkemizin parçalanması sürecinin esas oyuncusu olduğu hususunda kamuoyunu uyandırmada başrol oynayan düşünce birliği. İçinden İlker Yücel, Çağdaş Cengiz gibi toplumsal liderleri çıkaran bir siyasal üretim merkezi.Ülkemizin geleceğinde rol oynayacak nitelikli ve ahlaklı gençleri yetiştiren büyük bir enerji ve çalışma merkezi.

BÜYÜK EYLEMLERDE TGB

Unuttuğumuz 29 Ekimleri,10 Kasımları 19 Mayısları amacına uygun ve görkemli biçimde kutlayan ve bize umut ışığı yayan bu gençler yılmadan usanmadan yine yollara düşüyorlar. 26 Mayıs’ta Samsun’dan başlayacakları yürüyüşte Atatürk’ün yolunu izleyerek Amasya, Erzurum ve Ankara güzergahında bize Atatürk’ün izlediği “İstiklâl Yolunu” bir kez daha anlamlı bir şekilde yapacakları “İstiklal Yürüyüşü” ile yüce ulusumuza hatırlatacaklar.

Dünyanın ve ülkemizin geldiği noktada vatanın bütünlüğünün ve birliğini korumanın vatanseverlik ve milli dayanışma ile sağlanabileceğini bize gösterecekler. 29 Ekim saat 13:00’de de birinci TBMM önünde bütün bunları ulusumuza haykıracaklar. Karamsar olmayın! Bu büyük ulus karanlık dönemi arkasında bırakarak aydınlık günlere çıkacak; korkmayın! diyecekler... Daha ne yapsınlar?...

TGB hiçbir partiyle organik ve hukuki bağlantısı olmayan her türlü görüşte genci içine alan ve Atatürk felsefesini temel olarak kabul etmiş bir aydınlanma ve aydınlatma sistemi. Bu gençlere dayatma yapmak mümkün değil.

Tüm partilerin düşüncesini savunan gençlere kapıları açık. Tek olmazsa olmazları; “Vatanseverlik ve vatanın birlik ve bütünlüğünü savunmak” ve bunu savunurken de Atatürk yolunda ilerlemek.

DAVETE İCABET ETMEK

Bizi karamsarlıktan kurtaran, ışığımız ve geleceğimiz olan gençleri dinlemek gerekiyor. Bu nedenle onların bu kutlu yürüyüşüne ve İstiklal Yoluna katılmalıyız Yaşımız, başımız ne olursa olsun.

Haydi “İstiklal Yürüyüşü”ne!

Haydi “İstiklal Yolu”na!

https://twitter.com/MPamukoglu
https://www.facebook.com/mustafa.pamukoglu.90

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87