Yaşam:
BU ACININ TARİFİ YOK...

BU ACININ TARİFİ YOK...

Kentin Müftü Mahallesi Akın Apartmanı B Blokta önceki gün Fatma ve Dilaver Özcü çiftinin kızları Hayrünnisa, annesi içerde iş yaparken oyun oynamak için balkona çıktı. Bir ara balkondan sarktığı sanılan Hayrünnisa, beşinci kattaki balkondan betan zemine düştü. Ağır yaralanan Hayrünnisa Özcü, kaldırıldığı Rize Devlet Hastanesinde doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi.

İki yıl önce oturdukları Çaykent Beldesi Kokulukaya'da ikinci kattaki evlerinin balkonundan düşün ölen 2.5 yaşındaki oğulları Recep Ali gibi kızları Hayrünnisa'nın da yine balkondan düşüp ölmesiyle Fatma ve Dilaver Özcü çifti şoka girdi.

Kızının öldüğüne bir türlü inanamayan  Fatma Özcü, kızının oyuncak bebeğini bağrına basarak, "Bir şey olmadı bakın kızım burada. Ayakkabıları, biberonu ve eşyaları burada. Kızıma bir şey olmadı" demesi yürek dağlıyor.

Dilaver Özcü de iki yıl arayla iki çocuklarının balkondan düşerek ölmesinden acısını yaşadıklarını, şimdi 5 yaşındaki oğulları Orkun ile yaşama tutunmaya çalışacaklarını söyledi. Başsağlığına gelenlere acılarının büyük olduğunu söyleyen Dilaver Özcü, "Daha önce de 2.5 yaşındaki oğlum, tabureyi alıp balkona çıkmıştı ve oradan düşerek hayatını kaybetmişti. O zaman çocuğumu yerde ben bulmuştum. Bu kez annesi olayı fark edip yerde Hayrünnisa'yı gördü. Acımız dayanılacak gibi değil" diye konuştu.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MERVE MERMER HIZI SEVİYOR
Cemiyet hayatının ve iş dünyasının ünlü ismi Mimar Merve Mermer, atılımlarıyla konuşulmaya devam ediyor....

Haberi Oku