Yaşam:
İSTEYEREK? TECAVÜZ? KÜRTAJ? MAHKEME?
İSTEYEREK? TECAVÜZ? KÜRTAJ? MAHKEME?

Edirne'de geçtiğimiz yıl Haziran ayında G.A. ile özel güvenlik görevlisi V.D. tanıştıktan bir süre sonra sevgili oldu. İkili, buluştuklarında V.D.’nin babasına ait araçla çiftlik evine birlikte gitti. İddiaya göre burada yakınlaşan çiften V.D., sevgilisi olan G.A.’ya tecavüz etti. Yaşananları ailesine anlatacağını söyleyerek G.A.’yı tehdit ettiği öne sürülen V.D. ile sevgilisi, 5 kez daha buluşarak cinsel ilişkiye girdi. Aralık ayında bu ilişkilerden hamile kalan G.A., sevgilisi V.D. ile birlikte özel bir hastaneye gitti. Ancak doktor tavırlarından çekindiği genç kızı kürtaj yapmadı. Bir hafta sonra başka bir hastaneye birlikte giden sevgililer kürtajla hamililiği sonlandırdı.

Ailesiyle görüşen ve yüzde 92 oranında Madras Tipi Motor Nöron (sinir sistemi) hastası olan G.A., kürtajın ardından polise giderek şikayetçi oldu. Sevgilisi V.D.’nın kendisine tecavüz ettiğini öne süren G.A. ifadesinde yaşadıklarını, “Çiftlik evine gittiğimizde beni öpmeye çalıştı. Üzerimde bulunan elbiseleri çıkarmaya çalıştı. Ben kendisine direndim. Bana ‘direnme bana gücün yetmez’ dedi. Üzerimdeki elbiseleri çıkardı. İstemediğim halde benimle ilişkiye girdi. İlk tecavüzden sonra aileme anlatacağını söyleyip tehdit ederek yeniden birlikte oldu. Hamile kaldıktan sonra evine götürüp burada silah zoruyla kürtaj olmam konusunda baskı yaptı. Özür durumum ve baskı altında olmam nedeniyle kürtaj oldum” diye anlattı. 

TECAVÜZÜ KABUL ETMEDİ


Sevgilisinin şikayeti üzerine polis tarafından geçen ay ayında bir süre gözaltına alınan özel güvenlik görevlisi V.D., suçlamaları kabul etmedi. Kendi isteğiyle G.A. ile cinsel ilişkiye girdiğini savunan V.D., “G.A. ile ortak arkadaş aracılığı ile internet ortamında tanıştık. Önce internet üzerinden, daha sonra da yüz yüze görüşmeye başladık. Beraber birkaç kez çiftlik evimize gittik. Üçüncü gidişimizde aramızda yakınlaşma oldu ve her ikimizin istediği ile ilk kez cinsel birliktelik yaşadık. Bu olaydan sonra onun da isteğiyle 5 ya da 6 kez cinsel ilişkiye girdik. G.A. beni arayıp hamile olduğundan şüphelendiği söyledi ve test yapınca pozitif çıktı. Gittiğimiz hastanede doktor G.A.’nın rahatsızlığı nedeniyle ailesinin izin vermesi gerektiğini söyleyip kürtaj yapmadı. Bir hafta sonra kürtaj için başka bir özel hastaneye gittik. 933 lira ödedim ve bebeği aldırdık. Ben zorla bir şey yapmadım, kendisinin isteği dışında bir davranışım olmadı. Bir suçum yok” dedi.


Edirne Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen V.D., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında V.D. ile G.A.’nın ailesinin ve doktorların ifadesi alınırken, tecavüz ve tehdit iddialarına ilişkin savcılığın başlattığı soruşturma sürüyor.


DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MERVE MERMER HIZI SEVİYOR
Cemiyet hayatının ve iş dünyasının ünlü ismi Mimar Merve Mermer, atılımlarıyla konuşulmaya devam ediyor....

Haberi Oku