Yaşam:
ÖNCE ISINACAK, SONRA da KAR GELECEK

ÖNCE ISINACAK, SONRA da KAR GELECEK

Hafta sonu yurdu terk eden yağışlı hava dalgasının ardından hava sıcaklıkları önümüzdeki günlerde yükselişe geçecek. Salı gününden itibaren tekrar düşmeye başlayacak sıcaklıklarla beraber, çarşamba günü Türkiye yeni bir soğuk hava dalgası etkisi altına girecek, kar Trakya'dan yurda giriş yapacak...

Soğuk ve karlı hafta geride kaldı, hafta sonunun gelmesiyle yurdun birçok bölümünde hava sıcaklıkları yükseldi. Meteoroloji’nin verdiği tahminlerde göre hava sıcaklıklarındaki artış birkaç gün daha sürecek. Küresel tahmin sistemlerinden gelen son raporlara göre salı gününe kadar yükselecek olan sıcaklıkların ardından çarşamba günü yurda Balkanlar üzerinden yeni bir soğuk hava dalgası giriş yapacak.

ÖNCE ISINACAK ARDINDAN KAR GELECEK

Bugünden itibaren yükselişe geçecek sıcaklıklar, sonrasında adım adım düşecek. Gelecek hafta ortasında yurda giriş yapacak olan soğuk hava dalgasıyla beraber Megakent İstanbul’da da sıcaklıklar düşecek. Küresel tahmin sistemlerine göre ayın 22 Aralık’tan itibaren İstanbul’da kar ihtimali görülüyor.

UGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Trakya, Ege, Batı Akdeniz ile Ankara ve Trabzon çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Antalya’nın batı ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Kuzey, iç ve doğu bölgelerde sis ve pus hadisesiyle birlikte sabah saatlerinden sonra iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MERVE MERMER HIZI SEVİYOR
Cemiyet hayatının ve iş dünyasının ünlü ismi Mimar Merve Mermer, atılımlarıyla konuşulmaya devam ediyor....

Haberi Oku