Yaşam:
POLİS EVLENİRSE...

POLİS EVLENİRSE...

​Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürlüğü'nde görevli Ezgi Çalıkuşu Öztürk ile evlenen Güvenlik Şube'de görevli Mustafa Öztürk, düğün öncesi gerekli izinleri aldıktan sonra polis aracını gelin arabası olarak süsletti. Çift daha sonra şehir merkezinde tur attı. Polis aracını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Düğünün yapılacağı otele gelen çift salona, meslektaşlarının tuttuğu polis kalkanlarının altında girdi.

Polis memuru gelin Ezgi Çalıkuşu Öztürk, eşi Mustafa Öztürk ile polis okulunda tanıştıklarını ve evlenmeye karar verdiklerini söyledi. Öztürk, polis aracının gelin arabası yapılmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, polislik mesleğini düğünlerinde de yaşattıklarını belirtti
Polis memuru olan damat Mustafa Öztürk de mesleklerini çok sevdikleri için gelin arabasını polis aracından yaptıklarını ifade etti. Gelin arabası için gerekli izinleri de aldıklarını vurgulayan Özürk, "Gelin arabasını polis arabası yapma fikrini gerçekleştirebildiğimiz için çok mutluyum. Emniyet Müdürümüz Sadettin Aksoy, şube müdürlerimiz ve meslektaşlarıma bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadıkları için de teşekkür ediyorum. Çok mutluyuz" dedi

Kent merkezinde bir otelde yapılan düğüne İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, şube müdürleri, teşkilat mensupları, Çalıkuşu ve Öztürk aileleri ile yakınları katıldı.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MERVE MERMER HIZI SEVİYOR
Cemiyet hayatının ve iş dünyasının ünlü ismi Mimar Merve Mermer, atılımlarıyla konuşulmaya devam ediyor....

Haberi Oku