Yaşam:
ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA: PİRAMİTLER ENERJİ TOPLUYORMUŞ

ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA: PİRAMİTLER ENERJİ TOPLUYORMUŞ

Avrupalı bilim insanları Mısır’daki piramitlerle ilgili ilginç bir keşifte bulundu. Rusya’da bulunan ITMO Üniversitesi ile birlikte Laser Zentrum Hannover’in ortak çalışması sonucunda 145 metre yüksekliğindeki piramidin içerisinde olağanüstü bir sistem olduğu ortaya çıktı.

Yapılan incelemeler sonucunda yapının içerisindeki odalarda ve tabanında özel bir sistem olduğu ve bu sayede enerji toplandığı ortaya çıktı. Keops Piramidi’nde elektromanyetik enerji oluşturulduğu ifade edildi. Bilim insanlarının bu keşfi Journal of Applied Physics isimli bilim dergisinde yayınlanırken, bu sistemin nanopartikül geliştirmek için kullanılabileceği ifade edildi.

Araştırmayı yöneten Dr. Andrey Evlyukhin, “Piramitler her zaman ilgi çekiyor. Fakat biz bilim insanları olarak bunu daha da derinlemesine incelemeliyiz. Piramitlerde radyo dalgalarını dağıtan bir durum var” dedi. Uzmanlar henüz araştırmaların başında olduğunu duyururken, bu elektromanyetik alanın tesadüfen oluşmuş olma ihtimali üzerinde de duruyor.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MERVE MERMER HIZI SEVİYOR
Cemiyet hayatının ve iş dünyasının ünlü ismi Mimar Merve Mermer, atılımlarıyla konuşulmaya devam ediyor....

Haberi Oku