YİNE BİR YOBAZ YİNE TECAVÜZ!..

İğrençliğin başlangıcı 2015 yılına uzanıyordu...

İstanbul’da bir belediyede teknik eleman olarak görev yapan Rafet Ermiş adındaki herif-i naşerif, ülkenin diğer ucunda, Sinop’un Gerze ilçesinde İslamcı “Gençlik İlim ve Hikmet Derneği” ni (GİHDER) kurmuş, bu dernek eliyle de bir Kuran kursu başlatmıştı... Derneğin başkanı Ermiş, bu kurslara büyük önem veriyor, küçük çocukların dini eğitimiyle bizzat ilgileniyordu... Çocuklarla o denli yakından ilgileniyordu ki, sonunda 7 yaşlarında 4 erkek çocuğa tecavüz suçlamasıyla önce gözaltına alındı, ardından tutuklandı ve Sinop Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmaya başlandı!..

Tecavüz silsilesi çocukların önce aralarında konuşmaları , sonra da ailelerine her şeyi anlatmalarıyla ortaya çıkmıştı. Örneğin o tarihte 7 yaşında olan A.B.T adlı çocuk, uğradığı tecavüzü şöyle anlatmıştı:

-Beni “Peygamberin bir günü” adlı kitabını birlikte okumak üzere odasına çağırdı. Kapıyı arkadan kilitledi. Masa üzerine kitabı koyarak okumamı istedi ve kucağına oturttu. Pantolonumu aşağı indirdi, sonra kendi kemerini açtı. Benimle birlikte ileri geri sallanarak cinsel organını bana temas ettirdi. Bu arada canım çok yandı ama korkudan bir şey yapamadım. Bu sırada kardeşim kapıyı açmaya çalışınca benim pantolonumu yukarı doğru çekerek, kucağından indirip kapıyı açtı...

Küçük çocuk kardeşini kapıda görünce ağlayarak ona doğru koştu ve pislik herifin daha fazla canını yakmasından kurtuldu..

-Ancak sırada başka küçük erkek çocukları vardı!..

Vali Hanıma Osmanlı Tuğrası!..

Mahkeme çok da uzun sürmedi; deliller o kadar açık, çocukların ve ailelerin ifadeleri o denli yalın ve birbirini doğrular nitelikteydi ki, bu şeref yoksunun avukatı, 7 Haziran 2015 Genel seçiminde İstanbul’dan milletvekili aday adayı olan Necip Kumandaveren’in ağlamaklı “mağduriyet savunması” dahi durumu kurtarmaya yetmedi.

-Tecavüzcü, 24 yıl ağır hapse mahkum oldu!..

2016 yılının başında alınan bu karar Yargıtay’a temyize gitti ve 1.5 yıl sonra Yargıtay 14. Dairesi, yerel mahkemenin verdiği kararı oybirliği ile onadı...

Rafet Ermiş adlı sapığın 2015 yılında olaylar aleyhine gelişirken yani tutuklanmadan bir ay önce Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya’ya, dernek başkanı sıfatıyla bir Osmanlı tuğrası hediye ettiği, o esnada çekilen fotoğrafların da Valilik internet sitesinde yer aldığı belirlendi. Kısa bir süre sonra tutuklanınca o fotoğraflar da siteden kaldırıldı...

-Osmanlı tuğrası sapığı kurtarmaya yetmemişti!..

Neden böyle oluyor, niçin bu tür derneklerden, vakıflardan, Kuran kurslarından böylesine sapık ruhlu, küçük çocuklara tecavüz edebilecek denli haysiyetini yitirmiş herifler çıkabiliyordu peki?..

-Onu da bir başka sapıklık öyküsünün başrol oyuncusundan dinleyelim!..

“Tahrik oldum!”

İstanbul Pendik’te, bir minibüste şort giyen kadını yumrukla darp eden saldırgan Ercan Kızılateş , polise verdiği ifadesinde nasıl tahrik olduğunu şöyle anlattı:

-Kadınların böyle giyinmesi insanın nefsini tahrik ediyor!..

Saldırgan bir de şahsına hakaret ettiği gerekçesiyle yumrukladığı, darp ettiği kadından şikayetçi de oldu, iyi mi?..

Bu tür vakalar artık sıradan, her gün karşılaştığımız olaylar dizisine dönüştü... Küçücük kız, erkek çocuklarından gencecik kadınlara uzanan, sonu büyük vahşet ve trajedilere kadar ulaşan bir toplumsal gerilim, korku filmidir yaşadıklarımız...

Kurbanlarını ölüme, psikolojik şoka bazen de hapishane köşelerine sürükleyen bir korku filmi!..

Hiç sona ermeyen, sürekli tekrarlanan, toplumu derin endişelere sürükleyen bir korku filmi!..

-Biraz vicdanı, biraz onuru olan herkesi utanç içinde bırakan, lanet ettiren bir korku filmi, ne yazık ki!..

https://twitter.com/umit_zileli

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87