Asayiş:
EDİRNE'de POLİS UYARDI

EDİRNE'de POLİS UYARDI

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yan Kesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, son dönemde artan dolandırıcılar ile yöntemlerine karşı vatandaşlara bilgilendirmede bulundu.

Ekipler, vatandaşların yoğunluk oluşturduğu Saraçlar Caddesinde yaptıkları bilgilendirmede vatandaşlara, dolandırıcıların kendilerini polis, asker, hakim, savcı gibi saygın meslek gruplarının mensubu olarak tanıttığını anlattı.

Dolandırıcıların yöntemleri hakkında da bilgi veren ekipler, vatandaşlara, bu gibi durumlarda kesinlikle kamu kurumlarına başvurmalarını ve istenilen hesaplara para yatırmamalarını istedi.

Polis ekipleri esnafa da bilgilendirme afişleri vererek, dükkanlarının camlarına asmalarını talep etti. Kent sakinlerinden Erol Soner, gazetecilere, uygulamadan çok memnun olduklarını belirterek polis ekiplerine teşekkür etti.

Özellikle dolandırıcıların yaşlı insanları hedef aldığını anlatan Soner, "Uygulama sayesinde yaşlı insanlara bilgiler veriliyor. Dolandırıcıların kullandığı yöntemler anlatılıyor. Böylelikle yaşlılarımız dolandırıcıların hedefi olmaktan kurtuluyor" dedi.



AA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

EROL EVCİL İLE 4 KİŞİ TUTUKLANDI
Ankara merkezli 29 ilde gerçekleştirilen Demir Yumruk operasyonunda gözaltına alınan, aralarında suç örgütü...

Haberi Oku