CANIM KARDEŞİM!..

PKK ile masada olan AKP değil miydi? Canım kardeşim!
AKP’li Hüseyin Çelik ne diyor “PKK’nın çözüm sürecinde ülkeye silah yığdığını ancak asker ve polisin eli kolu bağlı şekilde izlediğini” söylüyor ve AKP’yi bu konuda uyardığını da hatırlatıyor. 
Bu süreçte valilere, PKK’ya operasyon yapmayın dedik diyen AKP değil miydi?
PKK'lıları kumpas davasında gizli tanık yapan, AKP değil miydi?
Ergenekon ve Balyoz davası diye bilenen kumpas davaları ile ordu büyük yara aldı. Bu davalarda PKK’lı teröristlerin gizli tanık olarak kullandığı ortaya çıktı. 
Cemaat ile birlikte TSK'ya kumpas kuran AKP değil miydi?
AKP’li vekil Abdurrahman Kurt “ABD ve Cemaat ile birlikte askeri vesayeti ortadan kaldırmak için işbirliği yaptık” diyor. AKP’nin birçok sözcüsü “Cemaat bizi aldattı, kandırıldık, yanıldık” diyor. Yani bu konuda cemaat ile ortak hareket ettiklerini kendileri de saklamıyor. 
İsrail'in daha çok kazanmasına yol açan yerli tohum yasağını getiren AKP değil miydi? Canım kardeşim...
Resmi gazeteye özellikle baktım böyle bir kararın çıkacağına inanmak istemedim. Kelimelerle oynayarak çıkardıkları kanunda yerel tohumu kullanmanın imkânı kalmıyor. Sorsanız biz yasaklamadık da derler. Tohumu, hiçbir özelliği değişmeden kullanmak mümkün bunu ancak yapay yolla elde edilen tohum sağlar.  Böylesi bir kelime oyunuyla yerli tohumu yasakladılar.
ABD'li Cargill firmasının daha çok kazanmasını sağlayan, ülkemin pancar üretimini yok eden AKP değil miydi?
AKP hükümetleri döneminde Nişasta Bazlı Şeker (NBŞ)’in ithal kotası anormal şekilde arttı. Bu şekilde doğal şeker yerine tatlandırıcı dediğimiz şeker şurubunun kullanımı arttı. Buna bağlı olarak yerli pancar üretimimiz azaldı.
PYD'yi destekleyip, ülkede onur konuğu yapan, AKP değil miydi? Canım kardeşim...
Bunları yapan AKP'ye tek kelime etmeyip, bu gerçekleri söyleyene düşman olunca eline ne geçiyor be canım kardeşim...
Toplumun bilerek kamplaştırıyorlar be kardeşim... 
Toplumun kamplaşması üzerinden hükümetinin devamını düşünenler, bunun sonunda ülke yıkılırmış umurunda bile değil be canım kardeşim…


https://twitter.com/nasuhbektas
https://www.facebook.com/bektasnasuh
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87