CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’a ÇAĞRIMDIR

Önce herkeste rahatsızlık yaratan bir gerçeğin altını çizelim: Türk medyasında bugün eski FETÖ’cüler “Reisçi” kamuflajı altında lüks yaşantılarını sürdürüyorlar. İşte buna tam uyan iki zat-ı muhterem !) vardır: Rasim Ozan Kütahyalı ile karısı Nagehan Alçı…

Bunlar, mahkemeye koşmuşlar; İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na cezalandırılmam için dilekçe vermişler. Basın Suçları Araştırma Bürosu Savcısı (…) bu dilekçeyi ciddiye alıp polis aracılığı ile ifademi aldırdı.

Savcı Bey’in halini anlıyorum. Karşımızdakiler hem suçlu, hem güçlü denilen tiplerden… İyi ki bu ikilinin isteğine uyup delil aramak bahanesiyle cep telefonuma ve bilgisayarıma el koydurmadı…

Araştırsa idi bugün FETÖ’cülükten hapsedilmiş bazı savcıların ve yargıçların yazılarım nedeniyle bana hem hapis hem de para cezaları verdirdiğini bulurdu; o kadar.

PATRONLARIN VAZGEÇEMEDİĞİ KADIN

Fethullah savdalısı bu ikili neden mahkemeye koştu?

2 Ekim 2019 tarihinde bu köşede, “Patronların Vazgeçemediği Kadın” başlıklı bir yazı yazdım. (https://www.yurtgazetesi.com.tr/patronlarin-vazgecemedigi-kadin-makale,16849.html)

Bu yazımı, Nagehan Alçı’nın Türkiye Cumhuriyeti’ne “katil devlet” diye saldırması üzerine kaleme almıştım. Yazımın bugün de noktasına, virgülüne kadar arkasındayım. Savunmamda da bunu belirttim.

Şimdi, devleti savunduğum için suçlu ilan edilmek isteniyorum.

O yazımda aynı zamanda Rasim Ozan Kütahyalı ile Nagehan Alçı’nın FETÖ’cü kimliklerini açıklamıştım.

Rasim Ozan Kütahyalı denilen şahsı kimse bilmez-tanımaz iken 2007 yılında CIA-FETÖ tarafından kurulan kumpas yayın organı Taraf Gazetesi üstünden piyasaya sürüldüğünü yazdım. Yanlış mı? Bu adam; Ergenekon, Balyoz, Askeri Cususluk ve benzeri FETÖ kumpaslarının çığırtkanlığını yapanlardan değil miydi? Bu adam Fethullah Gülen’i her fırsatta övenlerden olmadı mı?

Bu adam, halen tutuklu bulunan FETÖ’nün kumpasçı polis şeflerinden Ali Fuat Yılmazer ile telefon görüşmeleri yapıp Hrant Dink cinayeti ile ilgili olarak kamuoyunda yanlış algı oluşturma işine kalkışmadı mı? Bu konuşmanın telefon tapelerini gazeteci Nedim Şener yayımladı. Belli ki sizden gizlemişler…

Bu şahsin karısı Nagehan Alçı, bütün yazılarında FETÖ kumpaslarına arka çıkmadı mı? TV’lerde Nazlı Ilıcak ile birlikte o da kumpas savunuculuğu yapmadı mı?

Bunlar FETÖ’nün Bank Asya’sından milyonlarca liralık kredi çekip lüks konut satın almadılar mı? Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, Bank Asya’ya para yatıranlar FETÖ’cüdür diyor. Peki o bankadan çok büyük miktarda para çekip lüks hayat yaşayanlar ne oluyor? Bunlara niçin dokunulmuyor? Bu derin gerçeği sorgulamak hakkımız değil midir?

FETÖ ile TAM MÜCADELE EDİN

Gelelim asıl konuya:

Eğer Cumhurbaşkanı Erdoğan bu ülkede FETÖ ile mücadelede öncülüğü yaptığını iddia ediyorsa, medyadaki FETÖ yandaşlarını da hedef almalıdır. Halbuki Nagehan Alçı-Rasim Ozan Kütahyalı çifti, bizdeki izlenime göre “Erdoğan’ın gazetecileri!” havası ile holding gazetelerinde çalıştırılmakta, TV’lerde konuşturulmaktadırlar.

Sayın Erdoğan! Eğer Türkiye Cumhuriyeti “Katil Devlet” ise, bu devletin başında oturan siz ne olursunuz? Böyle bir laf edebilen bu şımarık densize, holding patronlarının sırayla koruyuculuk yapmasını neye bağlıyorsunuz?

Sayın Erdoğan! FETÖ’nün polis müdürü Ali Fuat Yılmazer’e FETÖ işi olan Hırant Dink cinayeti ile ilgili taktik veren, ondan akıl alan Rasim Ozan Kütahyalı’nın yeniden yazar olarak sizi destekler gözüken bir gazetede yazar yapılmasını içinize sindirebiliyor musunuz?

Sayın Erdoğan! FETÖ’nün asıl operasyon gazetesinin Taraf Gazetesi olduğunu birisi size söylemedi mi?

CHP’yi bile FETÖ’cü ilan ederken CIA ajanlarının kurdurduğu FETÖ’cü Taraf’a ve oradan piyasaya sürülen ajan gazetecilere dokunulmaması inandırıcılığınızı zedelemiyor mu?

Sayın Erdoğan! İsminizin arkasına saklanmaya çalışan devlet ve millet düşmanlarına haddini bildirecek bir adım atın da biz de alkışlayalım…

Unutmayın ki Allah size adil olmanızı emrediyor…

https://twitter.com/r_zelyut

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87