CÜPPELİ DARBE

Keser dőner sap dőner, gűn gelir hesap dőner.

17 Aralık rűşvet ve yolsuzluk konularının gűndeme geleceği yıldönümü sırasında şansa bakın ki gündem değişiyor ve paralel yapılanma suçlamalarıyla hedef alınan Cemaat’e karşı operasyon başlıyor.

Hani ne istediler de vermedik dedikleri Cemaat…

Zamanında daha yayımlanmamış “İmamın Ordusu” isimli kitabı toplatan Hakim Karababa şimdilerde demokrasi kahramanı kesilmiş, yapılanları eleştiriyor. 

Diğer akbabalara da bakalım.

İnsanların mahremlerine giren, kahpece, haince, şerefsizce, yalanlarla, sahte belgelerle dürüst ve vatansever insanların hayatlarını sőndűren, evlerinden, ailelerinden ayıran, işkence eden kadro şimdi kazdıkları kuyuya mı düştüler?

Evet ama yetmez’ci oldum ben!

Ortak düşmanları olan asker, düşünür kim varsa yok edip sindirip, paranın el değiştirmesini sağladıktan sonra tehlikeli görüp yok etmeye çalıştıkları ortakların yaptığına ne denir?

Biz darbelere karşı çıktık diye böbürlenen süslümanları soruyorum.

Hani yaşadığımız gukuk devletinde “gücünüz yetiyorsa gelin” diye meydan okuyan!

Osmanlı ve Halifelik hülyalarıyla yanıp tutuşanların yaptıklarına ne denir soruyorum?

Bunun adı “sivil darbe” değil midir?

Ben koydum adıni.

“Cüppeli Darbe”!



https://twitter.com/kboztepe
https://www.facebook.com/kaya.boztepe
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87