Dünya:
ABD'de VAHŞET

ABD'de VAHŞET

Teksas'da  meydana gelen korkunç olay 911’e bir ihbarla ortaya çıktı. Polis ihbarın yapıldığı evde yaptığı kontrolde  8 aylık hamile 21 yaşındaki Reagan Hancock’un cesedi ile karşılaştı. Karnı yarılmış olarak bulunan genç kadının bebeğinin alındığı anlaşıldı.

Polis olaydan sonra yaptığı incelemede 27 yaşındaki Taylor Parker isimli kadını cinayet sanığı olarak gözaltına aldı. Taylor Parker'in 911’i arayarak yeni doğum yaptığını çocuğunun nefes alamadığını belirterek hastaneye ambulansla geldiğini belirledi.

Doktorlarında genç kadının yeni doğum yapmış bir anne görüntüsü vermemesinden şüphelenmesi ile hastaneye gelen polis Taylor Parker'i gözaltına aldı.

Bebeğin öldüğünü açıklayan yetkililer Taylor Parker'in anne ve bebeğin ölümünden suçlanıp tutuklandığını ve önümüzdeki günlerde mahkemeye çıkacağını belirttiler.



SÖZCÜ Gazetesi
Anahtar Kelimeler
CinayetABDHamileTeksas
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

OBAMA’dan 8 YIL SONRA BİR İLK
Eski ABD Başkanı Barack Obama, Londra'da Başbakanlık Ofisi’nde görüldü. Obama'nın 8 yıl sonra...

Haberi Oku