Dünya:
'ALLAH'a ŞÜKÜR, TRUMP İSLAMI ANLATACAK!..'

"ALLAH'a ŞÜKÜR, TRUMP İSLAMI ANLATACAK!.."

Amerika Başkanı Donald Trump’ın Suudi Arabistan ziyaretinde gerçekleştirdiği görüşme sonrasında İslam ülkelerinden 50 kanaat lideriyle bir araya gelip onlara İslam'ı anlatacak.

Daily Pakistan sitesi attığı haber başlığında “Allah’a şükür! Trump 50 İslam ülkesinden kanaat önderine din dersi vermeye başladı” kullanarak, şaşkınlığını dile getirdi. 

Beyaz Saray yaptığı açıklamada gerçekleşen Suudi Arabistan ziyaretinde Donald Trump’ın İslam ülkelerinin kanaat önderleri ile bir araya geleceği ve İslam dininin daha iyi anlaşılabilmesi için kanaat önderlerine konuşma yapacağı bildirildi.

Başkan’ın İslam üzerine konuşmasını Stephen Miller'ın yazdığı ortaya çıktı. Irkçı tutumu ve İslamofobik yaklaşımlarıyla bilinen Miller'ın nasıl bir sürpriz hazıladığı ise merak konusu.

Ayrıca Arabistan kralının Donald Trump’ın gerçekleştireceği ziyarete 68 milyon dolar harcadığı ifade edildi.

Melania Trump da gezi boyunca yardım kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.



CNN Türk
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

İSRAİL KARŞILIK VERME KARARI ALDI
İsrail televizyon kanalı, Savaş Kabinesi’nin, İran’ın hava saldırısına karşı “açık ve etkili”...

Haberi Oku