Dünya:
AZERBAYCAN'IN BAĞIMSIZLIĞININ GÖRSEL KANITI
Sabuhi M. Abbasov: "İlham Aliyev'in Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'ndeki konuşması Azerbaycan'ın bağımsızlığının Avrupa'ya görsel kanıtı oldu." 

Cumhurbaşkanı İlham Aliyev konuşmasında ülkede ve dünyada yaşanan süreçlerle ilgili değerli, oldukça güncel, stratejik noktalara değindi. Azerbaycan'ın bugün bazı Avrupa Konseyi'ne üye olan diğer ülkeler gibi yaşamadığını belirtti. Başkanın konuşması Azerbaycan halkının ne kadar bağımsız, özgür ve demokratik bir ortamda yaşadığının Avrupa'ya görsel kanıtı oldu. Başkan konuşmasında aynı zamanda yönetim biçimi ve uyguladığı stratejik siyasi yol ile Azerbaycan halkına nasıl sahip çıktığını beyan etti ve "Azerbaycan gerginlikten, şiddetten uzak ve dünyada medeniyetler diyaloğuna ev sahipliği yapan ülkedir" dedi.

Sanırım Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'ndeki konuşması gençler için teşvik edici olacak ve bu teşvik doğrudan gençlerin sosyo-politik faaliyetlerinde örnek teşkil edecektir.





Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BELÇİKA'da PKK PROVOKASYONU
Belçika'nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarının provokasyonu...

Haberi Oku